Patiëntervaring KPR Sittard - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Patiëntvaring van mevrouw Mohnen bij KPR Sittard-Geleen

“Ik kan weer zonder pijn uit bed komen”

Mevrouw Mohnen heeft spijtig genoeg lang rondgelopen met pijn in haar onderrug, voordat zij bij KPR-Sittard terechtkwam. Soms was de pijn zelfs zo hevig, dat ze niet uit bed kon komen. In eerste instantie heeft zij met deze klachten bij een osteopaat aangeklopt. Omdat haar klachten na elke behandeling weer terugkwamen, is ze op zoek gegaan naar een alternatief. Uiteindelijk kwam ze terecht bij Krullaards Perfect Reset (KPR) therapeut Marcel Tenney in Sittard. “Al na één KPR-behandeling waren mijn klachten enorm afgenomen!” 

Op zoek naar iets anders dan een osteopaat

“Al enige tijd was ik onder behandeling bij een osteopaat. Echter de pijn in mijn onderrug bleef elke keer terugkomen. Vanuit de osteopaat kreeg ik te horen dat de pijn voortkwam uit een kanteling van mijn bekken. Omdat ik op zoek was naar een andere behandeling dan de osteopaat mij kon bieden, ben ik op het internet naar alternatieve oplossingen gaan zoeken. Via Google kwam ik uit op de website van Krullaards Perfect Reset. Ik had nog niet eerder van de KPR- therapie gehoord, dus ik heb me ingelezen. Uiteindelijk was ik ervan overtuigd dat de klachten weg zouden blijven. Dit heeft mij doen besluiten om contact op te nemen met de Krullaards locatie in Sittard.”

Baat bij de KPR-behandeling

“Tot nu toe gaan de behandelingen heel goed. De laatste, derde behandeling heeft alweer een paar weken geleden plaatsgevonden. Het belangrijkste vind ik vooral dat ik weer (bijna) normaal kan opstaan. Ik voel nu alleen nog een klein beetje pijn in het midden van mijn rug. Hier moet aan toegevoegd worden dat de KPR-behandeling slechts een deel was van de behandeling. Mijn therapeut, Marcel Tenney, heeft daarnaast ook dry needling en mobiliteitstherapie toegepast. Ik denk dat deze combinatie ervoor heeft gezorgd dat  het nu zo goed gaat.”

Werking KPR-behandeling

“De behandeling zelf is eigenlijk heel frappant. Je gaat op een plaat staan, je voelt kleine trillingen en dan gaat het wonderbaarlijk genoeg al veel beter. Ik dacht al bij mezelf: is dit alles? Je voelt wat trillingen en daarna wordt je bekkenstand gemeten. Toen kon ik weer opstaan vanuit mijn stoel, iets wat ik daarvoor niet kon. Ik beveel de KPR-behandeling ook zeker aan voor andere mensen met soortgelijke klachten.”

Ervaringen met de KPR-therapeut, Marcel Tenney

“Ik heb heel goede ervaringen met Marcel. Hij is in elk geval heel duidelijk. Marcel zal altijd vertellen wat er precies gaat gebeuren. Ook is hij heel reëel; na drie KPR-behandelingen moeten de klachten voor het grootste deel verholpen zijn. Als de klachten, om wat voor reden dan ook, nog niet verholpen zijn, heeft deze behandeling geen nut. Hij heeft gelijk gekregen!”

Lees hier alle patiëntervaringen


Geplaatst op 24 oktober 2019