Heeft u lichamelijke klachten? - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Klachten

Pijnklachten door scheef bekken

Een scheefstand van het bekken kan door het hele lichaam klachten veroorzaken zoals pijn, tintelingen of draaierigheid ten gevolge van hoofdpijn. Dit komt doordat de bekkenscheefstand een verkeerde belasting van de wervelkolom kan veroorzaken. De wervelkolom houdt ons letterlijk overeind en zorgt ervoor dat wij kunnen bewegen. Het is logisch dat wanneer de wervelkolom uit balans is, ook ons lichaam uit balans raakt, met alle gevolgen van dien. Een bekkenscheefstand kan leiden tot klachten van kruin tot tenen: hoofdpijn en migraine, nekklachten en schouderpijn, hoge rugpijn, lage rugpijn en tenslotte pijn in het bekken, de heupen of pijn in een bil met uitstraling naar een been.

De Krullaards Perfect Reset therapie

De Krullaards Perfect Reset therapie bestaat doorgaans uit een traject van drie behandelingen en één paar zolen. Tijdens de eerste behandeling worden de klachten besproken en wordt nagegaan of er sprake is van een bekkenscheefstand. Op deze website vindt u veel informatie en ervaringsverhalen over de Krullaards Perfect Reset therapie, waaronder ook informatie over de tarieven. Meestal zijn drie behandelingen voldoende om uw bekken positief te normalisten en u daarmee vaak van uw pijnklachten als gevolg van een bekkenscheefstand af te helpen. Vaak is een gedeeltelijke vergoedingen vanuit uw ziektekostenverzekering mogelijk. Neem contact op met Krullaards Perfect Reset als u meer informatie wilt over de behandeling, de tarieven of een afspraak wilt maken voor een basisfunctieonderzoek.

Klachten die met de Krullaards Perfect Reset behandelmethode verholpen kunnen worden

 • Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders.

  Sabrina Palmen (27), Vaals

 • Sinds mijn 7e jaar heb ik psoriasis. Mijn nekklachten zijn verdwenen en mijn huid is nog nooit zo lang zo goed geweest en gebleven

  Dhr. Willebrands (56), Utrecht

 • Sinds 15 jaar restless legs en pijn in de rug/nek, na 3 behandelingen zijn deze klachten verdwenen en sta ik weer recht. Ik snap er niets van maar ben ongelofelijk blij met het resultaat.

  Dhr Arjen van den Berg (51), Barneveld

 • Na 2 hernia’s en 15 jaar rugklachten onbegrijpelijk dat ik met mijn versleten rug weer normaal kan leven en werken. Ik kan me de pijn nu bijna niet meer herinneren.

  Mw. Inge Melisse (48), Barneveld

Onze locaties

Apeldoorn | Breda | Delft | Haarlem | Purmerend | Sint Oedenrode | Zoetermeer