De behandeling - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

De behandeling

“Om te bepalen of de KPR therapie voor u geschikt is, is het mogelijk om een basisfunctieonderzoek te laten verrichten bij een van onze KPR therapiecentra. U kunt bij het KPR centrum naar keuze terecht voor meer informatie over het onderzoek.”

Metingen

Voorafgaand aan de behandeling onderzoekt de therapeut of er sprake is van een bekkenscheefstand. Ook worden diverse metingen verricht om de nekbewegelijkheid, de spierzenuwfunctie en de belastbaarheid van benen of armen vast te stellen. De uitkomst van deze metingen vormen de basis voor het vaststellen van de gesteldheid van het lichaam. Na elke behandeling worden diverse metingen herhaald om de resultaten van de behandeling te meten.

Comfortabel, pijnloos en effectief

Na het onderzoek nodigt de therapeut u uit om zonder schoenen op de Krullaards Perfect Reset plate te gaan staan. Wanneer u op de plate staat ervaart u verschillende sensorische prikkels (o.a. visueel, positie en druk) waardoor uw lichaam ontspant. Dit alles, de daadwerkelijk (body) reset, duurt niet langer dan zes minuten. Het is comfortabel, pijnloos en effectief. Als gevolg van onbewuste onstpanning staat uw bekken weer recht en is de positie van de wervelkolom genormaliseerd. De oorspronkelijke pijn is in veel gevallen vrijwel meteen verdwenen.

Bekkenmeting, Krullaards Perfect Reset, Fysiotherapeut, Fysio, Nekklachten, Schouderklachten, Rugklachten, Hoofdpijn, Migraine, Hernia, RLS, Restless Legs, rusteloze benen, Bekkenscheefstand, Scoliose, KPR therapie, Krullaards methode, Nekpijn, Schouderpijn, Rugpijn, Hernia, Acute rugklachten, Acute rugpijn, Online afspraak, Online intake, Rugspecialist, Gespecialiseerde Fysiotherapeuten, Lichamelijke klachten, Krullaards Perfect Reset Apeldoorn, KPR Apeldoorn, Krullaards Perfect Reset Barneveld, KPR Barneveld, Krullaards Perfect Reset Breda, KPR Breda, Rugspecialist Apeldoorn, Rugspecialist Barneveld, Rugspecialist Breda, Krullaards Perfect Reset Delft, KPR Delft, Rugspecialist Delft, Krullaards Perfect Reset Den Haag, KPR Den Haag, Rugspecialist Den Haag, KPR Haarlem, Krullaards Perfect Reset Haarlem, Rugspecialist Haarlem, KPR Purmerend, Krullaards Perfect Reset Purmerend, Rugspecialist Purmerend, KPR Rotterdam, Krullaards Perfect Reset Rotterdam, KPR Rotterdam, Rugspecialist Rotterdam, KPR Sittard-Geleen, Krullaards Perfect Reset Sittard-Geleen, Rugspecialist Sittard-Geleen, KPR Zoetermeer, Krullaards Perfect Reset Zoetermeer, Rugspecialist Zoetermeer, Rugspcecialist, Gespecialiseerde fysiotherapeuten, Fysiotherapie, Fysio, Bekkenmeting, Bekkenscheefstand

Direct resultaat

Na de behandeling op de plate herhaalt de therapeut de metingen en laat u de resultaten zien. Hierna kunnen uw spieren even ontspannen met een warmte-element in de rug of nek. De behandeling wordt waar nodig aangevuld met fysiotherapie en adviezen ten aanzien van bijvoorbeeld lichaamshouding.

Duurzame behandeling

Om het bekken duurzaam recht te houden zijn er doorgaans drie behandelingen nodig. De eerste behandeling duurt een uur, de tweede en derde behandeling elk een half uur. Na de eerste behandeling ontvangt u de KPR trainers (zooltjes) die u in uw schoenen draagt. Ze helpen om het resultaat van de behandeling (de genormaliseerde bekkenstand) vast te houden.

Waar kunt u terecht?

Bekijk alle locaties

Snelle en comfortabele behandeling

Binnen de ontwikkelde therapie wordt gebruik gemaakt van een vernieuwend en comfortabel behandelapparaat: de Krullaards Perfect Reset plate. Hiermee kan de scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom worden opgeheven, snel en comfortabel. Een scheefstand van het bekken kan ontstaan als gevolg van een anatomisch (lees aangeboren) beenlengteverschil (dit kan niet worden opgeheven door KPR) of een functioneel beenlengteverschil. Dit laatste ontstaat door verkeerde krachten van spieren op het bekken waardoor er een verdraaiing in het bekken ontstaat. Een functioneel beenlengteverschil is wel te behandelen. Na nauwkeurige metingen en onderzoek wordt er op de plate in minder dan zes minuten een rechte bekkenstand gerealiseerd en daarmee een genormaliseerde stand van de wervelkolom. Hierdoor kunnen eventueel beknelde zenuwen weer vrij komen. De oorspronkelijke pijnklachten zijn in veel gevallen vrijwel direct verdwenen.

Overtuigende resultaten

Cliënten zijn overtuigd van de snelle en effectieve werking van het apparaat. De pijn verdwijnt vaak vrijwel direct. De therapie kan vaak ook andere effecten hebben met een meetbaar resultaat, zoals:

  • het normaliseren van de bloeddruk
  • verminderd nachtelijk toiletbezoek
  • verbeterde reflexen in armen en benen

Deze effecten kunnen worden verklaard door een ongestoorde regulerende werking van het zenuwstelsel omdat ook beknelde autonome zenuwen – die onze organen aansturen- weer kunnen vrijkomen.

Onze locaties

Apeldoorn | Breda | Delft | Haarlem | Purmerend | Sint Oedenrode | Zoetermeer