Rug- en bekkencentrum Sittard-Geleen - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Locatie Sittard-Geleen

046 8200 383

Ecrevissestraat 1
6125 AW Obbicht

Locatie Sittard-Geleen

Marcel Tenneij is eigenaar van Fysiotherapie Tenney met twee praktijken in Grevenbicht en Obbicht. In deze praktijken begeleiden we mensen en hun klacht, samen met nog 5 andere fysiotherapeuten, personal trainer en kwaliteitsmedewerker, op weg naar herstel. Naast bovenstaande specialisaties doen we veel sportfysiotherapie en revalidatie na operaties.

Sinds mei 2014 is er een nieuw en jong bedrijf bijgekomen, genaamd Krullaards Perfect Reset. Een nieuwe, innovatieve en efficiënte behandelmethode voor lage rug –en nekklachten, hoofdpijnklachten, restless legs, etc. De afgelopen 4 jaar heb ik bijna 700 cliënten behandeld met deze therapie en kan ik met zekerheid zeggen dat de resultaten er niet om liegen! We proberen u in 3 behandelingen weer op weg te helpen naar herstel. Krullaards Perfect Reset Sittard-Geleen is de enige praktijk in Limburg en gevestigd in Obbicht.

Heeft u ook rug en/of nekklachten of een van de andere klachten hierboven beschreven en bent u nieuwsgierig naar de unieke behandelmethode Krullaards Perfect Reset? Informeer dan eens bij Marcel Tenneij naar de mogelijkheden.

Onze fysiotherapeuten:

KPR Sittard-Geleen Marcel Tenneij

Marcel Tenneij

“Ik heb 2 jaar gezocht naar een therapie die een zinvolle uitbreiding zou zijn op mijn dienstenpakket binnen de fysiotherapie. Belangrijk was wel dat de therapie aansluiting zou vinden op lage-rug -en nekklachten omdat daar mijn interesse ligt. Krullaards was en is die therapie. Een op het eerste oog simpele therapie maar de uitwerking ervan is vaak verbluffend. Ik heb mooie resultaten meegemaakt en vele patiënten blij gemaakt. Door de jaren heen leer je steeds beter met de therapie en de plaat werken maar desondanks blijft krullaards perfect reset je regelmatig verrassen. Heeft u klachten? Laat u dan ook eens verrassen.”

U leest hier het interview met Marcel