Krullaards Perfect Reset - In gesprek met een patiënt van Pepijn
Vragen of interesse? Neem contact op!

Interview met een patiënt van Pepijn

“De pijn in mijn onderrug is echt helemaal weg!”

Brigitte liep al lang rond met lage rugklachten. Ze waren niet hevig, maar kwamen wel steeds terug. Soms had ze een week geen last en dan schoot het er daarna ineens weer in. Een familielid van een vriendin van Brigitte is fysiotherapeut en adviseerde om contact op te nemen met Krullaards Perfect Reset (KPR)-Haarlem. Tijdens de eerste intake bij KPR-therapeut Pepijn van Hoek, bleek haar bekken scheef te staan. “Ik had dit nog nooit eerder gehoord! Na 3 behandelingen op de Krullaards Perfect Reset behandelplaat stonden mijn bekken weer recht en was mijn pijn in de onderrug helemaal verdwenen.” 

Eerste ervaring met KPR-Haarlem

“Omdat de pijn in mijn onderrug bleef terugkomen, wilde ik meer weten over de oorzaak van de pijn. Dus waar nu eigenlijk elke keer mijn klachten vandaan kwamen. Via een fysiotherapeut ben ik toen uitgekomen bij Pepijn van KPR-Haarlem. De eerste keer heeft hij mij onderzocht en constateerde vanuit verschillende metingen dat mijn bekken scheef stond en dat dit hoogstwaarschijnlijk de steeds terugkerende rugklachten veroorzaakten. Dit was voor mij echt nieuwe informatie, waar ik meteen iets aan had. Hij heeft mij toen ook direct behandeld. Hij vroeg mij op de KPR-plaat te gaan staan. Ik moest toen drie minuten met mijn knieën heen en weer bewegen en mocht toen weer van de plaat afkomen. ” 

Werking KPR-therapie

“Ik voelde zelf eigenlijk niets toen ik op de plaat stond, waardoor ik ook geen idee heb wat die plaat nu precies doet. Ondanks dat ik niet weet wat er is gebeurd, had ik alle vertrouwen in de vakbekwaamheid van Pepijn. Hij gaf na de eerste plaatbehandeling aan, dat er nog 2 extra KPR-behandelingen nodig zouden zijn,  in combinatie met manuele therapie en dry needling, om te voorkomen dat mijn bekken weer scheef zouden komen te staan.

Combinatie van KPR en fysiotherapie

“Uiteindelijk heb ik dus drie KPR-behandelingen gehad. Dit deed Pepijn in combinatie met dry needling en manuele therapie. Hij legde mij uit dat door spanning in de spieren de bekken in verkeerde stand blijft staan. Door dry needling ontspannen de spieren juist, waardoor de KPR-behandeling nog beter aanslaat. Daarnaast gaf hij aan dat het erg belangrijk is om te blijven bewegen en heeft hij tips gegeven welke bewegingen goed zijn. Ik heb deze tips doorgegeven aan mijn personal trainer., waar hij vervolgens een oefenprogramma voor heeft samengesteld. Deze oefeningen heb ik weer bij Pepijn voor moeten doen. Hij gaf aan dat dit zeker goed aansloot bij zijn behandelingen.”

Resultaat van KPR-behandeling

“ Ik ben hartstikke tevreden over het resultaat. Ik voel me prima, de pijn in mijn onderrug is echt helemaal weg. Ik weet niet of hetzelfde effect was bereikt met alleen de KPR-behandeling, maar de combinatie met dry needling en manuele therapie heeft mij enorm geholpen.”

Ervaringen met KPR-therapeut Pepijn van Hoek

“Pepijn is heel rustig en kordaat. Hij is ook heel doelgericht; geen fratsen en ook geen praatjesmaker maar juist heel adequaat. Hij doet zijn werk, is heel vakbekwaam maar geeft niet veel toelichting. Hij is niet van nature een prater, maar vanwege zijn uitstraling heb ik het volste vertrouwen in zijn behandelmethode. Ik heb vaker in mijn leven fysiotherapie gehad en kan met zekerheid zeggen dat de aanpak van Pepijn prima is!”


Geplaatst op 25 september 2019