KPR Behandeltraject - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

KPR Behandeltraject

Behandeling om de twee à drie weken

De KPR therapie bestaat uit drie behandelingen die doorgaans nodig zijn om het effect van de therapie te behouden en de stand van het bekken en de wervelkolom duurzaam te stabiliseren. De behandelingen vinden plaats met een tussentijd van twee à drie weken. De eerste behandeling duurt een uur, de tweede en derde behandeling elk een half uur.

Metingen en trainers

Tijdens elk consult wordt u behandeld op de Krullaards Perfect Reset plate. Voorafgegaan en gevolgd door diverse neurovasculaire metingen (zenuwfunctie en mate van doorbloeding), indien nodig in combinatie met fysiotherapie. Tijdens uw eerste behandeling ontvangt u de speciale KPR trainers (zooltjes), die u in uw schoenen draagt. Deze helpen om het effect van de therapie ook op lange termijn vast te houden. De speciale vormgeving van de insole trainer zorgt voor een kanteling van het hielbeen in de voet. Ze zorgen voor een onbewuste training en ondersteuning van het bereikte resultaat (een neutrale bekkenstand).

Waar kunt u terecht?

Bekijk alle locaties

Kosten KPR behandeltraject

Krullaards Perfect Reset behandelingen en insole trainers : € 285

Krullaards Perfect Reset behandeling 3 x € 65 € 195
Zitting Fysiotherapie* 3 x
Semi-orthopedische correctiezolen (KPR insole trainers) € 90

*Dit bedrag kunnen de gecontracteerde KPR praktijken direct declareren bij uw zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Het bedrag dat per behandeling wordt vergoed, kan per verzekeraar verschillen. Dit komt omdat de zorgverzekeraars verschillende tarieven hanteren. Wij zijn verplicht bij een eerste consult een screening, intake en onderzoek na screening in te dienen bij de zorgverzekeraar. Het gemiddelde van 25 euro houden wij aan als men niet verzekerd is voor fysiotherapie ofwel de KPR praktijk geen contracten heeft met de verzekeraars. Als u wel aanvullend verzekerd bent is het dus aan u of wij het declareren bij uw zorgverzekeraar of dat u ons het vaste bedrag betaalt. U kunt dit gedeelte fysiotherapie dan zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.