Steunzolen en KPR Zooltjes - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Patiëntervaringen met steunzolen en KPR Zooltjes

Joke Hensen (33) Oirsbeek

Jaren heb ik last gehad van mijn rug. Een continu zeuren en vast gevoel. Slapen deed ik slecht, ik sliep nooit door. Sinds mijn 17de draag ik steunzolen en dacht ook echt nooit zonder te kunnen.

Ik was nieuwsgierig naar de behandeling maar ook nogal sceptisch over de resultaten. Maar nu ruim een maand later draag ook nog steeds geen steunzolen, heb geen zeurend of vast gevoel in mijn rug en slaap heerlijk door. Kortom ik ben meer dan tevreden over het resultaat!

Jeu Smits (63) Maasbree

Voor een maand of 4 terug ben ik via een advertentie in de media op de hoogte gebracht van jullie behandeling voor mensen met een scheef bekken. Na een korte aarzeling vooraf heb ik toch maar eens contact gezocht en ben ik eraan begonnen. Ik moet zeggen dat na de eerste eerste behandeling er al wat in mijn rug en benen veranderde. Jaren heb ik last gehad van mijn onderrug en uitstraling naar mijn benen moeten ondervinden. Na de Krullaards Perfect Reset behandelmethode ben ik nu pijnvrij en loop ik een stuk makkelijker. Ook met sporten ben ik klachtenvrij sinds die tijd. Mijn steunzolen die al jarenlang heb moeten dragen liggen nu in de kast en heb ik (hopelijk) niet meer nodig.

Ik wil iedereen die last heeft van lage rugklachten dan ook deze behandelmethode aanbevelen. Het is verder zo dat mijn werkgever de kosten van een paar extra KPR zolen aan mij heeft vergoed omdat hij het nut van behandeling wel zag zitten vanwege mijn afnemende pijnklachten. Ik ben zeer te spreken over de behandeling en kan er alleen maar positief over zijn. Ook dank aan Marcel Tenneij en collega’s voor de goede zorg en gastvrije sfeer in Obbicht.

Waar kunt u terecht?

Bekijk alle locaties

Mevrouw P.S. de Bruin (57) Purmerend

Na eerste behandeling directe afname van de klachten. S ‘ochtends meteen schoenen met inlegzolen aangetrokken, de klachten nemen dan snel af. Na drie behandelingen staat het bekken recht en gaat het steeds beter . Veel pijnvrije dagen!!

Dhr H. van Rheenen (66) uit Voorthuizen

Na jarenlange pijn in de onderrug (door slijtage) en pijn in de nek met uitstraling naar de arm ben ik door de behandeling al maanden van de pijn af! Door het dragen van de zooltjes blijft mijn bekken recht staan. Wat is pijnloos slapen heerlijk!

M.J. (51) Midden Beemster

Na de tweede behandeling voelde ik minder pijn en was mijn bekken recht. Mede door het dagelijks dragen van de zolen. Bij de derde behandeling was mijn bekken nog steeds recht. Ik hoop op nog minder pijn. De behandeling zelf is heel plezierig, namelijk pijnloos. Heel fijn.

Goswin Leuchter, Schinveld

Op 25 Juli 2014 de eerste afspraak bij Krullaards Perfect Reset gemaakt. Met het idee baat het niet schaad het niet, ben ik bij Marcel Tenneij in Obbicht op de praktijk. Met de klachten van al jarenlange rugpijn en een hernia operatie en door uitleg van Marcel ben ik toen op het apparaat gaan staan. Daarna kreeg ik van die inlegzolen om mijn bekken recht te houden. Nu enkele maanden later heb ik van mijn rug geen last meer, en dat na een behandeling. Ongelooflijk maar bij mij heeft het resultaat gehad.

Wilma, (54) Kootwijkerbroek

Pijn is echt stuk milder. Omdraaien in bed gaat veel beter. Ik draag de zooltjes nog steeds “graag”, gewoon omdat het goed voelt en fijn loopt. Ben blij met de verbetering.

 Ingrid de Lang (46) Soest

Na lange tijd van pijn in mijn heupen en onderrug op advies van een kennis de stoute schoenen (nu met zooltjes) aangetrokken en naar Krullaards gegaan. Een openbaring. De pijn in mijn heupen is bijna weg en dit al na 3 weken! Blij dat ik het advies heb opgevolgd.

Peter Hotz (66) Stroe

Ik ben nog steeds blij dat ik 2 jaar geleden, als één van de eerste, gebruik heb mogen maken van de het Krullaards Perfect Reset behandelapparaat. Na 2 behandelingen werd ik met een setje zooltjes naar huis gestuurd, en helaas voor jullie, ben ik nooit meer terug geweest voor mijn rugklachten. Dus na 40 jaar ernstige rugproblemen, met heel veel beperkingen, ben ik nu nog steeds verlost van de pijn. Ook bijvoorbeeld tuinieren en klussen gaat me weer makkelijk af. Wel zal ik waarschijnlijk na 2 jaar de zooltjes een keer moeten gaan vervangen.

Mw. M. Hack (60) Den Haag

Ik was al eerder bij Rob Krullaards (KPR Zoetermeer) onder behandeling geweest voor artroseklachten van mijn handen en polsen en een pijnlijke nek en dat heeft in 2012 heel goed geholpen. De pijn was na de behandeling zo goed als weg. Na die tijd ben ik niet meer onder behandeling geweest omdat het goed ging met mijn klachten. In september 2013 kreeg ik een ontzettend pijnlijke nek met uitval van het gevoel aan de rechterkant van mijn gezicht, een trillend ooglid en hoofdpijn. Ik ben toen door mijn huisarts doorgestuurd naar de neuroloog die na een MRI hersenen en diverse onderzoekjes een trigeminus neuropathie constateerde waarvoor ik Amitriptyline moest gaan gebruiken. Ik kon hierdoor 2 weken geen auto rijden omdat het je reactievermogen vertraagt en had problemen met mijn visus en concentratie. Ik kon door de Amitriptyline niet meer goed functioneren in mijn werk als doktersassistente en heb uiteindelijk een beroep op Rob Krullaards gedaan, vooral ook omdat ik het gevoel had dat het probleem veel meer in mijn nek zat dan in mijn hoofd. Na onderzoek van Rob Krullaards ben ik op de plaat gaan staan en bleek na de behandeling dat de rotatie van mijn nek en de doorstroming van mijn aderen heel erg verbeterd was. Dat was ook duidelijk te voelen. Na nog 2 behandelingen ben ik eigenlijk zo goed als klachtenvrij en dit zonder medicijnen. Rob Krullaards heeft mij uitgelegd dat mijn hele rug en bekken 4 cm scheef stonden waardoor ook de wervels van mijn nek een soort S-bocht maakten en dat daardoor de zenuw afgedrukt werd en de doorstroming van mijn aderen minder was. Na de behandeling is dat verholpen en staan mijn wervels weer recht. In huis loop ik op de slippers die ik via Rob heb gekocht waardoor mijn rug onderhouden wordt qua stand en in mijn schoenen heb ik steunzolen die dezelfde werking hebben. Ik vind dit nog steeds een wonder en zal ook zeker 1 x per ½ jaar terug gaan naar Perfect Reset om mijn rug te onderhouden.