Rugklachten - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Patiëntervaringen met rugklachten

Piet (60) uit Goes

Ik had al tig jaren last van mijn rug. Via via kwam ik bij KPR uit. Ik vond het maar een ongelovig verhaal, maar ik wilde het toch uitproberen. Ik had namelijk alles al geprobeerd en was overal al geweest. Het valt niet goed uit te leggen maar na drie behandelingen in combinatie met goede zolen in mijn schoenen, gaat het stukken beter! Ik kan eindelijk weer normaal bukken en mijn kleinkinderen optillen!

 

J. Alberts uit Geleen

TIP VOOR MENSEN MET RUG- EN/OF NEKPIJN!
Een kwaaltje waar veel wielrenners last van hebben; niet alleen wielrenners natuurlijk! Tijdens mijn actieve carrière als wielrenner veel gemasseerd en later ook laten ‘kraken. Tijdelijke oplossingen waar ik toen wel veel baat bij had. Vooral ook omdat ik toch veel last had van ‘bekkenscheefstand’.

In 2000 herniaoperatie gehad en daarna te weinig aandacht aan het probleem besteed, Dit jaar toch begonnen met wat meer te fietsen en het was heel frustrerend dat ik geen ‘druk’ op mijn rechtervoet kon ontwikkelen. Puur omdat mijn bekken alweer een tijdje scheef staat. Bekend euvel.

Woon nu weer in Nederland, na 15 jaar in België te hebben gewoond en was dus op zoek naar een goede fysio, kraker en/of masseur. Een kennis attendeerde me op een nieuwe behandeling waar hij heel veel baat bij heeft. Hij was er terecht gekomen via Marianne Vos: de Krullaards Perfect Reset Therapie.

Twee weken geleden ook mijn eerste intake gehad bij Marcel Tenneij in Obbicht. Meteen ook eerste behandeling gehad. Zelf heb ik niet echt last van pijn, maar toch merkte ik al heel snel een verschil! Gisteren de tweede behandeling gehad en de resultaten zijn ook gewoon ‘meetbaar’.

Het echte resultaat zal ik pas merken als ik weer buiten op de fiets ga rijden, maar op basis van wat trainingen op de home-trainer en mijn algemene gevoel (duidelijk minder blokkades in het midden van de rug en nek) weet ik nu al zeker dat dit gewoon zal bevestigen dat de behandeling bij mij werkt. Vraag me niet hoe het medisch precies werkt, want ik ben geen dokter.

Ik heb het geprobeerd en kan het nu al aanbevelen voor mensen die echt structureel last van hun rug of nek hebben! Eigenlijk had ik me voorgenomen om de derde behandeling af te wachten alvorens mijn ervaringen met jullie te delen. Maar het proces verloopt dermate positief dat ik dit nu al met jullie wil delen! Vooral de eerste drie behandelingen zijn niet goedkoop, maar als je het afweegt tegen de baten, dan kan ik het alleen maar aanbevelen!

Mw. Mols (52) Ittervoort

In twee woorden geweldig en verbazend! Dat ik jaren zoveel klachten heb gehad en dit na 3 behandelingen zoveel minder is. De pijn na de behandeling is niets vergeleken met de pijn van alles daarvoor. Ik zou het zo weer doen en ook iedereen met rugklachten op deze behandeling wijzen. Marcel, bedankt!

Peter Hotz (66) Stroe

Ik ben nog steeds blij dat ik 2 jaar geleden, als één van de eerste, gebruik heb mogen maken van de het Krullaards Perfect Reset behandelapparaat. Na 2 behandelingen werd ik met een setje zooltjes naar huis gestuurd, en helaas voor jullie, ben ik nooit meer terug geweest voor mijn rugklachten. Dus na 40 jaar ernstige rugproblemen, met heel veel beperkingen, ben ik nu nog steeds verlost van de pijn. Ook bijvoorbeeld tuinieren en klussen gaat me weer makkelijk af. Wel zal ik waarschijnlijk na 2 jaar de zooltjes een keer moeten gaan vervangen.

Kelly Kuijpers (18) Gronsveld

Na 3 jaar elke dag last te hebben van je rug en na verschillende soorten therapie nog geen verbetering te zien was het een wonder na 3 behandelingen van alle klachten af te zijn. Dit had ik van te voren nooit verwacht. Dit is dus echt een aanrader voor iedereen met klachten aan zijn rug!

Ingrid de Lang (46) Soest

Na lange tijd van pijn in mijn heupen en onderrug op advies van een kennis de stoute schoenen (nu met zooltjes) aangetrokken en naar Krullaards gegaan. Een openbaring. De pijn in mijn heupen is bijna weg en dit al na 3 weken! Blij dat ik het advies heb opgevolgd.

Waar kunt u terecht?

Bekijk alle locaties

Mw. G Vincken (63) Kerkrade

Gedurende enkele jaren heb ik nek en schouderklachten plus lage rugpijn. Na de eerste Krullaards behandeling was de rugpijn stukken minder en de nek en schouders waren veel soepeler. Na 3 behandelingen is de rugpijn nagenoeg verdwenen en mijn nek en schouders blijven soepel, ik slaap veel beter en voel me een stuk fitter. Ik ben blij dat men mij op deze behandelmethode attent heeft gemaakt.

Dhr. G Boudewijns (32) Strijen

Ik heb al 14 jaar lang last van mijn rug, het gevoel dat mijn rugspieren zwaar gespannen zijn. Ik kom mijn bed uit met pijn en ga mijn bed in met pijn. In het ziekenhuis konden zij niets vinden en de huisarts en de fysiotherapeut hebben mij ook niet kunnen helpen. Pijnstillers heb ik veel gebruikt, maar op een gegeven moment went je lichaam daar ook aan. Artsen vertelde mij dat “de pijn bij mij hoort” en dat ik er eigenlijk mee moet leren leven. Via familie kwam ik in contact met de Krullaards Perfect Reset methode en ik wachtte even af voordat ik zelf een afspraak maakte. Het klonk immers te mooi om waar te zijn. Op de dag van de afspraak had ik extra veel pijn, omdat ik een festival bezocht had en ik dus lang heb gestaan. Ik verwachtte heel veel van de behandeling, maar wilde dat eigenlijk niet, omdat het dan extra tegen kan vallen. Als een oude man stapte ik op de plaat en ik stapte er af als iemand zonder pijn, een wereld ging voor mij open! Tot de dag van vandaag, 3 maanden later, nog steeds top! Eigenlijk te mooi om waard te zijn.

Mr. Herman van de Kamp (53) Assen

Zolang ik me kan herinneren heb ik al rugpijn. Diverse fysiotherapeuten en chiropractors bezocht, maar een echte oplossing kwam er niet. Ik slikte ook behoorlijk wat medicijnen hiervoor. Sinds de behandeling met Krullaards Perfect Reset heb ik niet of nauwelijks nog rugklachten en gebruik ik nagenoeg geen medicatie meer.

Sjaak Willemsen (57) Nederweert-Eind

Ik ben uitermate tevreden over de KPR behandelmethode. Mijn lage rugpijn was voor de behandeling zo hevig dat ik mijn dagelijkse werk en sport niet meer kon doen. Na de eerste behandeling ware de pijnklachten na 2 dagen al veel minder. Maar na de derde behandeling zijn de klachten vrijwel helemaal verdwenen. Het blijft voor mij wonderlijk dat een zo ogenschijnlijk eenvoudige behandeling zo een resultaat heeft gegeven. Niet alleen voor je rug, maar ook voor je nek en schouder problemen. Ik kan mij gelukkig weer vrij bewegen in mijn werk en ook in mijn sporten.

Joke Hensen (33) Oirsbeek

Jaren heb ik last gehad van mijn rug. Een continu zeuren en vast gevoel. Slapen deed ik slecht, ik sliep nooit door. Sinds mijn 17de draag ik steunzolen en dacht ook echt nooit zonder te kunnen.

Ik was nieuwsgierig naar de behandeling maar ook nogal sceptisch over de resultaten. Maar nu ruim een maand later draag ook nog steeds geen steunzolen, heb geen zeurend of vast gevoel in mijn rug en slaap heerlijk door. Kortom ik ben meer dan tevreden over het resultaat!

Dhr H. van Rheenen (66) uit Voorthuizen

Na jarenlange pijn in de onderrug (door slijtage) en pijn in de nek met uitstraling naar de arm ben ik door de behandeling al maanden van de pijn af! Door het dragen van de zooltjes blijft mijn bekken recht staan. Wat is pijnloos slapen heerlijk!

Mw Verspagen (78) Weert

Na jaren met lage rugklachten te hebben gelopen contact gezocht met Marcel van locatie Sittard-Geleen. Na 2 keer te zijn geweest al geen last meer van mijn rug. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Nu hopen dat het zo blijft.

Hennie Bosch (67) Purmerend

Ik kwam strompelend van de lage rugpijn hier binnen en na de eerste behandeling was 60% van mijn rugpijn al over en kon ik in plaats van 3 minuten staan bij het praten al 1 uur staan zonder dat mijn rug pijn deed. Ik zou normaal God op mijn blote knieën danken maar bij deze Krullaards, bedankt! Ik kan weer normaal functioneren.

Tilly Vola-Stoffels, Grevenbicht

Na maanden last van lage rugpijn en uitstralingen, tintelingen in mijn linkerbeen, naar fysiotherapeut Marcel Tenneij gegaan. Een behandeling deed goed, maar klachten bleven. Volgens Marcel was ik een geschikte kandidaat voor de Krullaards therapie. Ik dacht, baat het niet schaad het niet. Ik kn me niet voorstellen dat het staan op een plaat meer effect kon hebben dan alleen fysio.

Bij de eerste behandeling kwam ik binnen met een band van pijn in mijn onderrug. Na de behandeling ging ik naar buiten en de pijn was voor een groot deel weggetrokken. Ik kon het bijna niet geloven en durfde het eigenlijk niet hardop te zeggen. Na de tweede behandeling waren mijn lage rugklachten weg, maar wat ook weg was, waren mijn nek en schouderklachten; de spanning hierin. Het is nu 2 maanden geleden dat ik mijn laatste behandeling gehad heb en ik blijf het ongelooflijk vinden, mijn lijf heeft al jaren niet meer zo prettig gevoeld.

Dhr Groen (65) Wassenaar

De laatste 10 jaar heb ik veel last gehad van lage rugpijn. Voornamelijk bij het opstaan en bukken.Vele fysio en manuele behandelingen gehad, echter zonder noemenswaardig succes. Eind vorig jaar, na enige twijfels, toch maar eens naar Guido Bakker van Krullaards Perfect Reset gestapt. En niet te geloven, na 3 behandelingen op dat apparaat staan mijn onderste rugwervels weer in lijn en de pijn is verdwenen. Jammer is dat, ondanks mijn aanvullende verzekering, dit nog niet vergoed wordt, maar het is me het wel waard geweest.

Sabrina Palmen (27) Vaals

Ik was al jaren bekend met stijfheid in mijn nek en pijn in de rug. Zal wel komen door mijn holle rug en stress, dacht ik steeds. Totdat ik enkele weken geleden door Marcel Tenneij werd gewezen op de Krullaards Perfect Reset behandeling. Niet geschoten is altijd mis dacht ik toen.

Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders. De begeleiding van Marcel was ook erg fijn. Na de derde behandeling voelde ik mij zo goed en ontspannen, dat ik blij was dat ik deze kans heb gehad. Ik zou dan ook iedereen deze behandeling aanraden! Niet geschoten is altijd mis, toch?!

Dhr. Jan Nissen (62) Sambeek

Ik sta er versteld van. In het begin wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Ik ging op de Krullaards Perfect Reset Plate staan en mijn rugklachten verdwenen en mijn been voelt niet meer verdoofd.

V. , Born

Kwam krom van de pijn binnen bij de eerste behandeling. Direct na de behandeling een heel stuk klachtenverlichting en na de tweede behandeling geen last meer gehad van mijn rug. De behandeling is wonderbaarlijk en ik ben zeer tevreden.

Mw. T van den Brom-de Bode (61) Nijkerkerveen

Ik heb de Krullaards behandeling als goed ervaren. Zeer zeker geen spijt. Als ik eerder deze resultaten had geweten, was ik zeker eerder gegaan. Geweldig ontvangen en geholpen. Heel prettig. Bedankt!

Ruijters, Hoensbroek

Eenvoudige, niet belastende behandeling. Klachten verdwijnen, soms langzaam, soms helemaal. Nek en lage rugpijn is veel minder evenals de ochtendstijfheid. Ik sta veel makkelijker op. Daarnaast ook meer energie en door de klachtenvermindering wordt het leven positief beïnvloed.

Dhr. Leusden (53) Delft

Na twee plaatbehandelingen ben ik onder de indruk van alles wat er met me is gebeurd. Na een zoektocht van ongeveer 3 jaar naar een oplossing is nu voor het eerst mijn rug weer recht en kan ik mijn hoofd vrij bewegen. Daarnaast zijn allerlei andere essentiële functies weer hersteld, zelfs mijn oorsuizen is voor 80% afgenomen.

Mw. Elise Klein Baltink (23) Gaanderen

Na ruim 5 jaar geleden op mijn stuitje te zijn gevallen, heb ik bijna elke dag last van mijn rug, schouders en veel hoofdpijn. Via vrienden van mijn ouders ben ik hier gekomen en vanaf de eerste behandeling heb ik dit als zeer positief ervaren. Sindsdien heb ik geen pijn meer gehad en voel ik me heel soepel. Ook was ik erg blij met Sabine!

Dhr. Peter Hotz (65) Stroe

Iedere dag onvoorstelbaar, na 40 jaar rugpatiënt nu al 3 maanden geen klachten meer en ik sta weer helemaal recht.

Goswin Leuchter, Schinveld

Op 25 Juli 2014 de eerste afspraak bij Krullaards Perfect Reset gemaakt. Met het idee baat het niet schaad het niet, ben ik bij Marcel Tenneij in Obbicht op de praktijk. Met de klachten van al jarenlange rugpijn en een hernia operatie en door uitleg van Marcel ben ik toen op het apparaat gaan staan. Daarna kreeg ik van die inlegzolen om mijn bekken recht te houden. Nu enkele maanden later heb ik van mijn rug geen last meer, en dat na een behandeling. Ongelooflijk maar bij mij heeft het resultaat gehad.

Mevrouw H. (69) Leiden

Ik kwam binnen met lage rugklachten. Hoewel de pijn (nog) niet helemaal weg is, ben ik erg tevreden over de behandeling. De pijn was een 8 aan het begin, nu reken ik een 4.

René van Elferen (53) Purmerend

Nadat ik al ruim 5 jaar lage rugklachten had uiteindelijk met Krullaards contact opgenomen. Ik ben erg enthousiast over dat de pijn groten deels weg is en weg blijft. De methode is prima en de behandeling gaat snel. Prettige sfeer en goed contact met de fysiotherapeut.

Theo Consemulder, Obbicht

Na jarenlange rugklachten ben ik in aanraking gekomen met KPR. Na de eerste behandeling heeft het mij goed geholpen van de rugklachten en dergelijke af te komen. Geen nek en rugklachten meer, kom beter uit mijn bed voel geen beknellingen meer in mijn rug. Voel mij dus veel fitter en raadt iedereen met rugklachten deze behandeling aan.

Dhr. P. Tolboom (56) Achterveld

Bij de eerste behandeling was ik zeer sceptisch. Bij de tweede behandeling viel alles op zijn plek en had ik geen stijve onderrug meer.

Dhr G Boudewijns (32) Wassenaar

Ik heb voor het eerst in 5 jaar zonder rugklachten een festival meegemaakt.Normaal begon de pijn in mijn rug na 2 uurtjes al flink vervelend te worden. Nu kreeg ik pas een beetje last na een kleine 9,5 uur dansen en slenteren over het terrein! Echt super blij dat ik bij jou ben geweest voor de behandeling!

Mw E Lelyveld (39) Wassenaar

De Krullaards therapie heeft me geholpen met mijn lage rugpijn. De combinatie van de plaat en de oefeningen van KPR/ Guido hebben ervoor gezorgd dat ik veel minder zenuwpijn heb en gerichter kan trainen om de pijn te verlichten. Ook hebben we gelokaliseerd wat het probleem is, waardoor we veel beter eventuele beknellingen kunnen bestrijden. Ik ben er echt heel blij mee. Ik zou niet weten wat ik zonder Krullaards/Guido (KPR Wassenaar) zou moeten doen.

Dhr. Peter van Veen (45) Amersfoort

Ik ben er positief over wat de Krullaards behandeling doet

Henk Groeneveld (64) Barneveld

Na de behandeling veel soepeler, geen krampen meer in benen in de nacht en veel minder lage rugpijn. Echt een aanrader.

Annelies Verhulst, Cuijk

Het is een aparte ervaring. Je merkt niet dat er iets gebeurt en toch gebeurt er veel. De pijn in de rug is weg. Ik kan weer staan op 2 benen. Slapen op de rug kan ook. Zelfs slenteren levert geen klachten meer op!

Stephan Djoefrie (34) Purmerend

Ik kan de Krullaards therapie zeker aanbevelen. Als monteur van kunststof kozijnen heb ik sinds de therapie geen pijnklachten meer in mijn nek, rug en armen.

Peter Hermes (51) Purmerend

Sinds de behandeling heb ik 80% minder pijn in mijn rug en voel mij daardoor een stuk fitter en heb ik een positievere kijk op het leven.

Oud (41) Purmerend

Via een advertentie bij Krullaards terecht gekomen met blokkade van zenuwen in mijn rug. Na de eerste behandeling gelijk verlichting en ik kon weer gaan sporten. Nu de laatste behandeling gehad en ik functioneer beter dan de afgelopen 2 jaar.

Mw. Lisette Kok (48) Barneveld

Na 17 jaar eindelijk pijnvrij in de rug. Een verademing! De dag is ’s ochtends weer van mij!

Ms. Myrna Reijerkerk (15) Nijmegen

Ik heb al drie jaar rugklachten tot dat ik een kranten artikel las over Krullaards. Een beetje sceptisch ging ik er naar toe, maar na drie behandelingen ben ik van mijn rugpijn af.

Mevr. Miranda de Groot (48) Nijmegen

Ik ben van m’n rugklachten af. Ben pijnvrij en kan weer volop sporten en dus ook weer hardlopen. Mijn klachten zijn weg.

Mevr. Varna Archer (42) Eindhoven

De behandelingen hebben er voor gezorgd dat mijn onderrug weer soepeler aanvoelt. De hele rug van nek to bekken is veel meer ontspannen. Veel meer kracht en lucht krijg je hierdoor.

Mw. J.J. van Eijk (70+) Ermelo

Ik voel me herboren, na 1,5 jaar pijn na een val kan ik eindelijk weer lopen zonder pijn, slaap de hele nacht weer door en kan weer pijnvrij bukken.

Dhr. Cees Holla (66) Barneveld

Door de behandeling en de zooltjes zijn mijn rugklachten nagenoeg verdwenen en sta ik niet meer scheef. Ik word niet meer wakker met pijn in de rug. Ik heb de behandeling als uitermate positief ervaren.

Dhr. J. Brandenburg (66) Hilversum

Een hoog “elektruckerie” gehalte, high-tech metingen voor en na de “plaat” (waar pas na afloop iets over wordt verduidelijkt) en een intrigerende trillende en piepende plaat gedurende 30 seconden. Het resultaat? Moeilijk voor 100% vast te stellen, maar mijn rug lijkt een stuk beter te zijn!! Ik kan weer een dag in de tuin werken (waar ieder mens pijn van in z’n rug zou krijgen) of 18 holes golf spelen zonder dat ik dat de volgende dag moet bezuren.

Dhr. B.M Klarenbeek (53) Utrecht

Prettig ontvangst en vriendelijke fysiotherapeute. Een bijzonder iets, ik kan niet goed beschrijven hoe en wat maar het werkt! Ik voel me stukken beter m.b.t mijn klachten.

Dhr. M. van Bennenkom (37) Utrecht

En dag 5 opgestaan zonder pijn! Top!

Mw. Molenkamp (70) Hilversum

Eerder geen goede nachtrust vanwege de pijn in mijn been en rug. Na de behandeling durfde ik er niet in te geloven dat de pijn weg kon zijn maar na 3 weken nog steeds pijnloze nachten!

Dhr. B. Delfgaauw (62) Wassenaar

Al jaren lang loop ik met rugklachten. Soms gaat het over na behandeling van fysiotherapeuten, maar na een tijd komen de klachten weer terug. Dit is al vele jaren zo. Onlangs vertelde een kennis, dat hij naar krullaardsperfectreset was geweest. Voor die tijd kon hij zich nauwelijks bewegen van de rugpijn en nu was het over. Ik dacht, dat moet ik dan ook maar proberen. Na de eerste behandelimg en de perfecte uitleg daarbij, werden mijn klachten initieel alleen maar erger. Maar na een week werd het steeds beter. Ik hield mij aan de adviezen om de steunzolen te dragen en bepaalde bewegingen wel of niet te maken. Nu 3 weken later heb ik, sinds lange tijd, helemaal geen rugklachten meer. Ik ben net 62 geworden, maar heb in jaren me niet zo goed gevoeld als nu. Ik zal het ook iedereen aanbevelen met rugklachten, om deze behandeling te ondergaan.

Dhr. K. Hartman (69) Wassenaar

Ik had al ruime tijd last van mij lage rug, met zijn goede en minder goede periodes. De laatste twee maanden had ik erg veel last van mijn rug. Op advies van mijn buurvrouw heb ik een afspraak gemaakt bij Krullaards Perfect Reset in Wassenaar. Na het lezen van de brochure was ik sceptisch, maar “niet geschoten is altijd mis”. Mijn ervaring met KPR is erg goed. De behandeling is erg laagdrempelig, zo hoeft er geen kleding uit en duurt de behandeling 30 seconden! Na twee behandelingen was ik van mijn rugklachten af en nu nog steeds! Ik heb veel mensen de KPR behandeling geadviseerd. Zo was mijn schoondochter in één behandeling van haar knieklachten af!

Dhr. G. Bakker (24) Leiden

Bijna drie jaar lang lage rugklachten. Bij fysiotherapeuten, sportartsen, orthomanueel artsen, podotherapeuten enzovoort geweest. Niemand die mij kon helpen. Twee keer op de plaat gestaan, een recht bekken, en ik had nergens last meer van. Vol overtuiging werk ik nu zelf met de plaat en het is geweldig! Mensen kunnen zo makkelijk en snel geholpen worden. Werkelijk een wonderlijke uitvinding!

Dhr. E.W. van der Heijde (69) Kamperland

Al vele jaren behandeld voor nek en rugklachten. Na 3 behandelingen voel ik me als herboren!! Ik kan weer 900km achter elkaar in de auto rijden zonder pijn en fris uitstappen, SUPER!!

Ms. Myrna (15) Wijchen

Ik vond het in het begin heel apart en ik dacht hoe kan deze behandeling mij van mij rugpijn af helpen? Ik heb nu geen rugpijn meer en daar ben ik heel erg blij mee!