Migraine en hoofdpijnklachten - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Patiëntervaringen met migraine en hoofdpijnklachten

Mw. Wassenaar

Sinds mijn 5 jaar lijd ik aan zware migraine/clusterhoofdpijn dat mijn leven beheerst. Zo mag ik geen melkproducten zoals kaas, yoghurt en mag ik ook niet roken of alcoholische dranken nuttigen. Zelfs chocolade melk of chocola is uit den bozen. Al jaren gebruik ik zware medicijnen zoals Relpax, en heb ik zelfs mijn zelf geïnjecteerd met een middel dat de aanvallen zou moeten verminderen. Ik heb allerlei testen gedaan, rond mijn dertigste was het iets minder maar naarmate ik ouder wordt komen de aanvallen zwaarder terug. Ik ben dan drie tot vijf dagen van slag, overgeven tot je niet meer kunt en je kan geen geluid of licht verdragen. Sinds kort ben ik door een kennis terecht gekomen bij Krullaards Perfect Reset te Zoetermeer, ik heb vele mogelijkheden bezocht zelfs bij een natuurgenezer maar tot op heden geen succes. Bij Krullaards ging ik weer met open vizier heen, niet geschoten is altijd mis en ik moet zeggen eindelijk een succes. Ik werd gemeten en er werd gekeken naar mijn stand en wat blijkt ik heb een enorme scheefstand wat kan duiden op heel veel spanning in mijn nek dat uitstraalt in Migraine. Ik moest op een plaat staan en voelde iets veranderen in mijn lichaam, daarna werd de bloeddoorstroming gemeten en was mijn bloeddruk stukken beter dan voorheen. Ik reed weg en voelde mij totaal anders en heb sinds dien geen migraine aanval gevoeld of gehad, beetje lichte hoofdpijn maar verder niets. Nu ben ik voor de tweede keer geweest na ruim een maand en voel mij beter dan ooit. Ik sport sinds kort weer iets wat ik niet kon doen in jaren i.v.m. inspanning, mijn nierfunctie is weer op pijl en ik drink zelfs nu een wijntje. Ik heb vele dingen geprobeerd maar niets hielp mij om van de migraine af te komen, nu en ik twee keer bij Krullaards Perfect Reset geweest en voel mij als herboren. Ik kan iedereen die net als ik lijd aan Migraine, aanbevelen om contact op te nemen met Krullaards en kijk op de website , de persoon waar ik dit adres van kreeg leed ook aan migraine en heeft helemaal geen last meer.

Waar kunt u terecht?

Bekijk alle locaties

Mw. (30) Den Haag

Na de plaatbehandeling is 16 jaar migraine nu verleden tijd! Fantastisch!

Familie van Zijl (over zoon Jady 13 jaar) Den Haag

Onze zoon Jady van Zijl (nu 13 jaar) heeft sinds 2011 last van extreme hoofdpijn. Na diverse therapeuten bezocht te hebben (ceasar therapie, mensendieck, fysiotherapie, podotherapie omdat het in zijn houding gezocht werd) zijn we in juni 2011 doorverwezen naar de neuroloog. Daar werd definitief vastgesteld dat Jady migraine had. Zwaardere medicatie (Immigran) gekregen maar hoofdpijn aanvallen bleven van tijd tot tijd aanhouden. Soms was hij vier dagen achter elkaar uitgeschakeld. In deze periode hebben we het ook in het alternatieve circuit gezocht. Helaas bood homeopathische hulp ook geen uitkomst. In oktober 2012 zijn we bij (Rob) Krullaards Perfect Reset terecht gekomen. Vanaf het eerste bezoek zijn de klachten verminderd bij Jady. Hij heeft nooit meer migraine gehad die meer dan een dag aanhield. In de periode van oktober 2012 tot heden heeft Jady nog twee keer een aanval gehad (die een halve dag aanhield). Jady is na zijn eerste bezoek aan Rob Krullaards nog twee keer langs geweest (een keer na 3 maanden en nog een keer na een half jaar) omdat hij weer een migraine aanval had gehad. Daarna ging het steeds beter met hem. Afgelopen week ( December 2013) zijn we voor de vierde keer langs geweest omdat Jady nieuwe zooltjes nodig had. Hij is toen nog een keer doorgemeten. De testresultaten waren wonderbaarlijk verbeterd in vergelijking met zijn eerste bezoek. Wij zijn zo dankbaar dat we bij Rob terecht zijn gekomen. We hebben een ander kind er voor terug gekregen. Achteraf is het jammer dat we deze stap niet eerder gemaakt hebben. Voor Jady was dan de medische molen bespaard gebleven en belangrijker nog hij had wellicht die zware medicatie niet nodig gehad. Rob bedankt dat jij onze zoon van zijn klachten hebt afgeholpen!

Mvr S (29) Barneveld

Na een lange tijd van dag in dag uit hoofd- en nekpijn ben ik hier nu echt volledig vanaf. Ik ben enorm blij dat ik Krullaards geprobeerd heb! Ik zit door zo een ogenschijnlijk eenvoudige behandeling een stuk lekkerder in mijn vel.

Mw. Elise Klein Baltink (23) Gaanderen

Na ruim 5 jaar geleden op mijn stuitje te zijn gevallen, heb ik bijna elke dag last van mijn rug, schouders en veel hoofdpijn. Via vrienden van mijn ouders ben ik hier gekomen en vanaf de eerste behandeling heb ik dit als zeer positief ervaren. Sindsdien heb ik geen pijn meer gehad en voel ik me heel soepel. Ook was ik erg blij met Sabine!