Heup en bekkenklachten - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Patiëntervaringen met heup- en bekkenklachten

Ingrid de Lang (46) Soest

Na lange tijd van pijn in mijn heupen en onderrug op advies van een kennis de stoute schoenen (nu met zooltjes) aangetrokken en naar Krullaards gegaan. Een openbaring. De pijn in mijn heupen is bijna weg en dit al na 3 weken! Blij dat ik het advies heb opgevolgd.

Mw. Harriët Hulsebos (53) Assen

Doordat ik fibromyalgie heb, had ik geen spectaculaire resultaten verwacht, maar elke vooruitgang is er één, nietwaar? Nu, na de behandeling, bemerk ik echter een duidelijk verschil: ik kan me (na zeker 10 jaar!) ’s nachts weer omdraaien zonder wakker te worden van de pijn in heupen en bekken. Ook iets langer blijven liggen kan weer, omdat die pijn er niet meer is. Wat een opluchting!

Jeu Smits (63) Maasbree

Voor een maand of 4 terug ben ik via een advertentie in de media op de hoogte gebracht van jullie behandeling voor mensen met een scheef bekken. Na een korte aarzeling vooraf heb ik toch maar eens contact gezocht en ben ik eraan begonnen. Ik moet zeggen dat na de eerste eerste behandeling er al wat in mijn rug en benen veranderde. Jaren heb ik last gehad van mijn onderrug en uitstraling naar mijn benen moeten ondervinden. Na de Krullaards Perfect Reset behandelmethode ben ik nu pijnvrij en loop ik een stuk makkelijker. Ook met sporten ben ik klachtenvrij sinds die tijd. Mijn steunzolen die al jarenlang heb moeten dragen liggen nu in de kast en heb ik (hopelijk) niet meer nodig.

Ik wil iedereen die last heeft van lage rugklachten dan ook deze behandelmethode aanbevelen. Het is verder zo dat mijn werkgever de kosten van een paar extra KPR zolen aan mij heeft vergoed omdat hij het nut van behandeling wel zag zitten vanwege mijn afnemende pijnklachten. Ik ben zeer te spreken over de behandeling en kan er alleen maar positief over zijn. Ook dank aan Marcel Tenneij en collega’s voor de goede zorg en gastvrije sfeer in Obbicht.

Waar kunt u terecht?

Bekijk alle locaties

Mw. H. van der Heijde (59) Kamperland

Op jeugdige leeftijd een ongeluk gehad waardoor mijn bekken scheef stond en daardoor voornamelijk ’s nachts veel last van druk op de blaas, mijn hele leven rugpijn gehad bij alles wat ik ondernam. Na 3 behandelingen en 6 weken verder, pijn vrij en een gezonde nachtrust!!

Jeannette B (55) Den Haag

Beste Rob (KPR Zoetermeer), Ik sta weer recht! Dat is in veel opzichten fijn: het ziet er beter uit, ik voel me beter en ik ‘stroom’ weer, waardoor ook mijn huidaandoening (rosacea) minder is geworden. Veel dank en hartelijke groet

Mw. M. Brederode (66) Wassenaar

Na een ongeluk met mijn scootmobiel had ik erg veel pijn in mijn heup en knie. In het ziekenhuis konden zij niets vinden en zij vertelde mij dat ik met de pijn moest leren leven. Ik heb behandelingen gevolgd bij de chiropractor en bij de fysiotherapeut, maar niets hielp. De pijn was zo hevig dat ik aan de morfine zat. Via de advertentie in de Wassenaarse krant ben ik terecht gekomen bij KPR in Wassenaar. Ik dacht dat het toch niets ging helpen, maar ik moet toch wat en het klonk veelbelovend. Het is nog steeds onbegrijpelijk, maar de KPR behandeling heeft mij pijnvrij gemaakt! Na de eerste behandeling voelde ik verbetering en met de tweede behandeling was ik volledig pijnvrij, tot de dag van vandaag!