Hernia - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Ervaringen van patiënten met hernia

Mw. Inge Melisse (48) uit Barneveld

Na 2 hernia’s en 15 jaar rugklachten onbegrijpelijk dat ik met mijn versleten rug weer normaal kan leven en werken. Ik kan me de pijn nu bijna niet meer herinneren.

Dhr. M. Schoorl (47) (MicksTuinen) Wassenaar

Heel wat jaren geleden ben ik geopeerd aan een hernia in mijn lage rug. Sindsdien was mijn lage rug een zwakke plek en waren er tijden dat het goed ging en slecht. Tot een aantal maanden geleden ik acuut een dubbele hernia had. Ik had zo ongelooflijk veel pijn in mijn rug en uitstralende pijn in mijn been. Ik kon niet meer zitten van de pijn en ik moest noodgedwongen stoppen met werk. Eigenlijk kon ik niets meer. Ik heb het maximaal aantal behandelingen fysiotherapie en chiropractie gevolgd, maar het mocht niet baten. Via via hoorde ik van de KPR behandelmethode. Het hele verhaal klonk ongeloofwaardig, maar ik probeer alles! Na twee behandelingen was de uitstralende pijn weg en is mijn rugpijn vele malen minder! Ik adviseer iedereen de KPR behandeling te proberen. Van de mensen die daadwerkelijk mijn advies volgden heeft 90-95% goede resultaten!

Waar kunt u terecht?

Bekijk alle locaties

Dhr G Rugers (64) ’s-Gravenhage

7 maanden later ervaar ik het nog steeds! Al jarenlang heb ik last van pijn in mijn linker SI-gewricht en lage rug. In 1989 ben ik geopereerd aan een dubbele hernia. Eerdere fysiotherapie hielp niet. Tijdens het joggen voelde ik mijn rug voortdurend. Nadat ik dit voorjaar met tillen opnieuw door mijn rug ben gegaan en geblokkeerd was las ik een advertentie in de Wassenaarse krant. Zonder enige verwachting heb ik een afspraak gemaakt waarbij tijdens het eerste consult direct duidelijk een scheefstand van het bekken bleek, in tegenstelling tot eerdere diagnoses over een beenlengteverschil waar dus geen sprake van was. Reeds na het eerste consult bemerkte ik verlichting welke zich heeft doorgezet. Om dit in een cijfer uit te drukken ben ik van een 3 à 4 naar een 7 à 8 gegaan! Mijn positieve ervaringen heb ik inmiddels met bekenden gedeeld.

P op den Camp (41) Stein

Ik ben zeer tevreden over de KPR behandelmethode. Mijn hernia klachten, lage rugpijn en uitstraling in mijn linkerbeen, waren voor de behandeling zo hevig dat ik in het dagelijks leven flink beperkt werd in mijn doen en laten. Na de eerste behandeling waren de pijnklachten al sterk verminderd. Na 3 behandelingen zijn de klachten weliswaar nog niet helemaal verdwenen maar van een dikke 8 gereduceerd naar een 2. Het blijft wonderlijk dat een ogenschijnlijk eenvoudige behandeling zulke indrukwekkende resultaten geeft. Ik kan iedereen de KPR behandelmethode aanraden.

Dhr. H. Hazhemzadeh (45) Den Haag

Door de plaatbehandeling ben ik snel en eenvoudig van mijn hernia in mijn lage rug af.

Goswin Leuchter, Schinveld

Op 25 Juli 2014 de eerste afspraak bij Krullaards Perfect Reset gemaakt. Met het idee baat het niet schaad het niet, ben ik bij Marcel Tenneij in Obbicht op de praktijk. Met de klachten van al jarenlange rugpijn en een hernia operatie en door uitleg van Marcel ben ik toen op het apparaat gaan staan. Daarna kreeg ik van die inlegzolen om mijn bekken recht te houden. Nu enkele maanden later heb ik van mijn rug geen last meer, en dat na een behandeling. Ongelooflijk maar bij mij heeft het resultaat gehad.

Mw. (36) Amsterdam

Mijn jarenlange hernia-achtige pijn in mijn onderrug en nek zijn verdwenen in korte tijd. Daarnaast is mijn huid nog nooit zo mooi geweest. Het is een wondermiddel.

Dhr. H. Groeneveld (58) Wassenaar

Ruim 10 jaar geleden heb ik een herniaoperatie ondergaan en ook hierna nog steeds veel lage rugpijn met uitstraling in mijn linkerbeen. Ik heb veel fysiotherapiebehandelingen doorlopen en veel massages gekregen. Beide gaven nauwelijks of geen verlichting van mijn klachten. Van een goede vriend hoorde ik van de KPR methode. Hij zou aan een hernia geopeerd moeten worden, maar na de behandeling met de plaat was dat niet meer nodig! Naar aanleiding hiervan had ik hoge verwachtingen en deze kwamen uit ook. Ik heb al maanden geen uitstraling in mijn been meer en de rugpijn is vele malen minder! Ik ben zeer content met de KPR behandelmethode.