Vrijdag 20 april open dag KPR Rotterdam! - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Vrijdag 20 april open dag KPR Rotterdam!

Er zijn altijd veel vraagtekens over wat de Krullaards Perfect Reset methode inhoudt. Ook krijgen wij geregeld de vraag of het wel echt helpt… Wilt u een gratis bekkenmeting en weten of de Krullaards Perfect Reset methode iets voor u kan betekenen? Kom dan op vrijdag 20 april naar de open dag van KPR Rotterdam!

Er zijn altijd veel vraagtekens over wat de Krullaards Perfect Reset therapie inhoudt. En natuurlijk of het echt werkt. Ook weten velen niet wat osteopathie inhoudt en dat het veel bij baby’s wordt toegepast. Deze dag is bedoeld voor iedereen die:

  • Een gratis bekkenmeting wil;
  • Wil weten of de KPR therapie iets voor hem/haar kan betekenen;
  • Wil weten wat Osteopathie is;
  • Wil weten wat Fosteo doet.

De 1e sessie is van 11:00 tot 12:00 en de 2e sessie van 13:00 tot 14:00. In elke sessie heeft u voldoende ruimte om vragen te stellen, heel graag zelfs.

We stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt via afspraak@fosteo.nl of uw komst telefonisch aanmeldt via 06 – 15 901 333.

Mocht  het niet mogelijk zijn om op deze dag te komen laat het ons dan weten. Wellicht kunnen we iets voor u doen. Kijk voor meer informatie op https://fosteo.nl/nieuws/open-dag-op-vrijdag-20-april/


Geplaatst op 13 april 2018