Restless Legs en beenklachten - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Patiëntervaringen met restless legs en beenklachten

Dhr Arjen van de Berg (51) uit Barneveld

Sinds 15 jaar restless legs en pijn in de rug/nek, na 3 behandelingen zijn deze klachten verdwenen en sta ik weer recht. Ik snap er niets van maar ben ongelofelijk blij met het resultaat.

Dhr. Robin Jansen (25) Nijmegen

Ik had al geruime tijd last van mijn hamstring. Ik voelde hier dat er continue spanning op stond. Dit belemmerde mij voornamelijk in het sporten. Toen ik op de Reset Plate ging staan was de spanning die ik voelde aan mijn hamstring direct weg.

Mw. M. Brederode (66) Wassenaar

Na een ongeluk met mijn scootmobiel had ik erg veel pijn in mijn heup en knie. In het ziekenhuis konden zij niets vinden en zij vertelde mij dat ik met de pijn moest leren leven. Ik heb behandelingen gevolgd bij de chiropractor en bij de fysiotherapeut, maar niets hielp. De pijn was zo hevig dat ik aan de morfine zat. Via de advertentie in de Wassenaarse krant ben ik terecht gekomen bij KPR in Wassenaar. Ik dacht dat het toch niets ging helpen, maar ik moet toch wat en het klonk veelbelovend. Het is nog steeds onbegrijpelijk, maar de KPR behandeling heeft mij pijnvrij gemaakt! Na de eerste behandeling voelde ik verbetering en met de tweede behandeling was ik volledig pijnvrij, tot de dag van vandaag!

Waar kunt u terecht?

Bekijk alle locaties

Dhr. M. L’ami (49) Wassenaar

Al drie jaar had ik uitstraling in mijn linker bil en hamstring en ik ervaarde tintelingen in mijn benen. Vanaf juni 2012 werden de klachten steeds erger. Mc Kenzie therapie, manuele therapie en chiropractie hebben mij niet geholpen. Ik hoorde van een relatie van Krullaards Perfect Reset, hij had ongeveer dezelfde klachten. Op de website heb ik meer informatie bekeken. Ik had al zoveel methodes geprobeerd en ik had er eigenlijk weinig vertrouwen in en dacht aan een operatie van een hernia. Maar na een gesprek met Guido Bakker kreeg ik toch goede hoop op een verbetering. In totaal heb ik 3 behandelingen gehad en na de eerste behandeling was er al resultaat voelbaar! Ik adviseer de behandeling van Krullaards Perfect Reset zeker aan bij relaties, buren en familie. Er zijn al een aantal mensen geweest als gevolg van mijn aan beveling waarbij de behandeling ook aansloeg!

Donner (49) Nieuw Vennep

Ik heb al enige jaren klachten aan mijn rechter knie. Ik heb daarvoor een aantal keer fysiotherapie gehad, maar dat gaf alleen op korte termijn resultaat. De laatste tijd ervaarde ik ook klachten aan mijn rechter heup. Vooral ’s nachts met liggen en met zitten heb ik last van mijn heup. Zolang ik in beweging ben heb ik weinig last. Via een collega, die ook bij Krullaards Perfect Reset is geweest ben ik hiermee in aanraking gekomen. De eerste keer dat ik op het apparaat stond had ik het idee dat er niets gebeurde, maar diezelfde dag had ik al resultaat. Ruim een maand later nog steeds klachtenvrij! Daarbij heb ik geen rusteloze benen meer gehad en zijn mijn hartkloppingen minder.

Tilly Vola-Stoffels, Grevenbicht

Na maanden last van lage rugpijn en uitstralingen, tintelingen in mijn linkerbeen, naar fysiotherapeut Marcel Tenneij gegaan. Een behandeling deed goed, maar klachten bleven. Volgens Marcel was ik een geschikte kandidaat voor de Krullaards therapie. Ik dacht, baat het niet schaad het niet. Ik kn me niet voorstellen dat het staan op een plaat meer effect kon hebben dan alleen fysio.

Bij de eerste behandeling kwam ik binnen met een band van pijn in mijn onderrug. Na de behandeling ging ik naar buiten en de pijn was voor een groot deel weggetrokken. Ik kon het bijna niet geloven en durfde het eigenlijk niet hardop te zeggen. Na de tweede behandeling waren mijn lage rugklachten weg, maar wat ook weg was, waren mijn nek en schouderklachten; de spanning hierin. Het is nu 2 maanden geleden dat ik mijn laatste behandeling gehad heb en ik blijf het ongelooflijk vinden, mijn lijf heeft al jaren niet meer zo prettig gevoeld.

P op den Camp (41) Stein

Ik ben zeer tevreden over de KPR behandelmethode. Mijn hernia klachten, lage rugpijn en uitstraling in mijn linkerbeen, waren voor de behandeling zo hevig dat ik in het dagelijks leven flink beperkt werd in mijn doen en laten. Na de eerste behandeling waren de pijnklachten al sterk verminderd. Na 3 behandelingen zijn de klachten weliswaar nog niet helemaal verdwenen maar van een dikke 8 gereduceerd naar een 2. Het blijft wonderlijk dat een ogenschijnlijk eenvoudige behandeling zulke indrukwekkende resultaten geeft. Ik kan iedereen de KPR behandelmethode aanraden.

Dhr. Jan Nissen (62) Sambeek

Ik sta er versteld van. In het begin wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Ik ging op de Krullaards Perfect Reset Plate staan en mijn rugklachten verdwenen en mijn been voelt niet meer verdoofd.

Dhr. M. van Bennenkom (37) Utrecht

En dag 5 opgestaan zonder pijn! Top!

Dhr J Charité (57) Wassenaar

Ruim een half jaar had ik veel pijn in mijn heupen en bovenbenen, vooral met autorijden. Daarnaast had ik een naar gevoel van krampen in mijn benen en had ik last van rusteloze benen. In december 2013 ben ik voor het eerst behandeld met de Krullaards plaat in Wassenaar met goede resultaten. Drie maanden verder en het gaat over het geheel genomen 80% beter!

Mw W Kwaak (76) Oegstgeest

17 jaar lang had ik pijn. Na een heupoperatie altijd pijn gehouden in de spieren in het bovenbeen. Via een goede kennis in Wassenaar ben ik in contact gebracht met Krullaards Perfect Reset. Een klein half uur na de behandeling was bijna alle pijn al verdwenen. Nu 5 weken en drie behandelingen later is het nog steeds geweldig!

Mw. Molenkamp (70) Hilversum

Eerder geen goede nachtrust vanwege de pijn in mijn been en rug. Na de behandeling durfde ik er niet in te geloven dat de pijn weg kon zijn maar na 3 weken nog steeds pijnloze nachten!

Mw. J.J. van Eijk (70+) Ermelo

Ik voel me herboren, na 1,5 jaar pijn na een val kan ik eindelijk weer lopen zonder pijn, slaap de hele nacht weer door en kan weer pijnvrij bukken.

Dhr. Cees Holla (66) Barneveld

Door de behandeling en de zooltjes zijn mijn rugklachten nagenoeg verdwenen en sta ik niet meer scheef. Ik word niet meer wakker met pijn in de rug. Ik heb de behandeling als uitermate positief ervaren.

Mw. Mariëlle Ortse (44) Kootwijkerbroek

Mijn klachten waren rugpijn, restless legs en vaak wakker ’s nachts. Hoewel ik heel sceptisch was heeft de Krullaards behandeling alle klachten weggenomen.Het is nu al 3 maanden geleden en het gaat nog steeds goed. Ik begrijp er niets van, dat zoiets simpels kan helpen, maar ben er ontzettend gelukkig mee. Ik hoop dat het nog heel veel mensen van hun klachten af kan helpen.

Carolien Lanenga- van der Es (62) Purmerend

Na een lange periode van pijn in de benen tot deze behandeling besloten. Ik heb het als positief ervaren. Een verbetering dus afname van de pijn.

M. Zuijdwegt (38) Purmerend

Ik heb het zeer goed ervaren. Mijn klachten waren na de eerste keer vrijwel verdwenen en na de 2e behandeling helemaal verdwenen. Ik voel mij een beter en meer ontspannen mens die nu met beide benen op de grond staat.

Henk Groeneveld (64) Barneveld

Na de behandeling veel soepeler, geen krampen meer in benen in de nacht en veel minder lage rugpijn. Echt een aanrader.

Mw. Marja (51)

De pijn in de lage rug is zo goed als verdwenen en ik heb geen tintelingen en uitstraling meer naar mijn benen. Wat ik ook erg fijn vind is dat ik ’s nachts ook niet meer zo vaak uit bed hoef om naar de wc te gaan! Ik kan het iedereen aanraden die rug- en of nekklachten heeft om deze behandelmethode uit te proberen!

Dhr. Mark (53)

Ik heb jaren lang last gehad van lage rugklachten en uitstraling naar mijn benen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er heel sceptisch over was. Maar na de behandeling waren mijn rugklachten helemaal verdwenen! Veel mensen zouden moeten weten over deze nieuwe behandelmethode. Zo kunnen meer mensen geholpen worden aan die rugklachten. Het is nu alweer 3 maanden geleden en ik ben nog steeds pijnvrij!

Dhr. Fred Kokke (56) Nijmegen

Ik had al een lange tijd last van een snel vermoeiend gevoel in mijn benen. Sinds ik op de Reset plate ben geweest heb ik daar geen last meer van! En kan ik lekker wandelen zonder zware benen.