Licentienemer worden? - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

KPR Licentienemer worden

Licentieconcept

De Krullaards Perfect Reset therapie (KPR) is een nieuwe therapie voor mensen met rug-, nek-
en hiervan afgeleide klachten. Bijzonder effectief, vernieuwend en pijnloos. Ontdek hoe u hiermee meer klanten met chronische pijnklachten kunt helpen en hoe het u kan helpen om uw omzet te verhogen!

Inmiddels hebben Rob Krullaards en collega’s meer dan 20.000 mensen behandeld. In meer dan 85% van de gevallen is de behandeling succesvol: het rechtzetten van het bekken en normaliseren van de wervelkolom.Bekijk hier de video van de totstandkoming van de KPR plaat.

Krullaards Perfect Reset in het kort

Eenvoudig gezegd dient de KPR-plaat o.a. lichte oscillatie en diverse andere gevoelsprikkels toe. Daardoor kan er een onbewuste ontspanning optreden en kan het bekken “recht” komen te staan en normaliseert de stand van de wervelkolom. Dat kan belemmeringen wegnemen waardoor beknelde zenuwen en bloedvaten kunnen vrijkomen. Na de eerste behandeling bepaalt de therapeut welk type Krullaards Perfect Reset Insole Trainers voor de klant geschikt is. Deze trainers blijft de klant dragen om een maximaal blijvend effect te bewerkstelligen.

Wat houdt het in om licentienemer te worden?

Bekijk de brochure

Met KPR kunnen meer klanten de weg naar uw praktijk vinden

Profileert u zichzelf als praktijk die bijdraagt aan een blijvende oplossing voor rug- en nekklachten? De kans is groot dat klanten naar uw praktijk komen. De resultaten van de KPR-methode zijn objectief meetbaar. Marktwerking gaat een steeds grotere rol spelen in de zorg. Klanten kiezen zelf waar ze zich laten behandelen. Ze laten zich steeds beter informeren en wegen de kosten af tegen het resultaat. Zorgverzekeraars vergoeden immers steeds minder. Speel in op deze trends en breidt uw dienstverlening uit met KPR.

U ontvangt volledige ondersteuning vanuit KPR Nederland

  • Wij kunnen de marketingcampagnes voor uw praktijk verzorgen. Samen bespreken we de marketing- en promotiestrategie voor uw praktijk. Wij leveren de uitingen in uw huisstijl aan. De kosten voor de campagne betaalt u.
  • Wij managen de klantenstroom voor u. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten. Wij informeren de klant over de therapie en verwijzen door naar de dichtstbijzijnde praktijk.
  • U ontvangt persoonlijke ondersteuning waar en wanneer dat nodig is. Op het gebied van kennis en advies. En op technisch gebied als het gaat om storingen aan de apparatuur.
  • Wij regelen de bestelling en levering van de Insoles (trainers) voor uw klanten. En zorgen ervoor dat u de juiste bestelling tijdig ontvangt. Problemen rondom levering en/of kwaliteit lossen wij op.
    U ontvangt maandelijks informatie (nieuwsbrief) over nieuwe ontwikkelingen rondom de therapie en de resultaten van de KPR-praktijken.
  • Jaarlijks vindt er een volledig verzorgde bijeenkomst plaats met alle aangesloten praktijken.
  • Wij verrichten noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek en verzamelen data. En delen de resultaten en gegevens met u.

Bekijk alle informatie omtrent werkwijze, kosten, referenties van patiënten en mede-praktijkeigenaren in onze informatiebrochure

Word Licentienemer

Heeft u interesse om licentienemer te worden? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met:

KPR Service BV

0113 820207

@: info@kpr.nl