Krullaards Perfect Reset - Nek- en schouderklachten
Vragen of interesse? Neem contact op!

Patiëntervaringen met nek en schouderklachten

J. Alberts uit Geleen

TIP VOOR MENSEN MET RUG- EN/OF NEKPIJN!
Een kwaaltje waar veel wielrenners last van hebben; niet alleen wielrenners natuurlijk! Tijdens mijn actieve carrière als wielrenner veel gemasseerd en later ook laten ‘kraken. Tijdelijke oplossingen waar ik toen wel veel baat bij had. Vooral ook omdat ik toch veel last had van ‘bekkenscheefstand’.

In 2000 herniaoperatie gehad en daarna te weinig aandacht aan het probleem besteed, Dit jaar toch begonnen met wat meer te fietsen en het was heel frustrerend dat ik geen ‘druk’ op mijn rechtervoet kon ontwikkelen. Puur omdat mijn bekken alweer een tijdje scheef staat. Bekend euvel.

Woon nu weer in Nederland, na 15 jaar in België te hebben gewoond en was dus op zoek naar een goede fysio, kraker en/of masseur. Een kennis attendeerde me op een nieuwe behandeling waar hij heel veel baat bij heeft. Hij was er terecht gekomen via Marianne Vos: de Krullaards Perfect Reset Therapie.

Twee weken geleden ook mijn eerste intake gehad bij Marcel Tenneij in Obbicht. Meteen ook eerste behandeling gehad. Zelf heb ik niet echt last van pijn, maar toch merkte ik al heel snel een verschil! Gisteren de tweede behandeling gehad en de resultaten zijn ook gewoon ‘meetbaar’.

Het echte resultaat zal ik pas merken als ik weer buiten op de fiets ga rijden, maar op basis van wat trainingen op de home-trainer en mijn algemene gevoel (duidelijk minder blokkades in het midden van de rug en nek) weet ik nu al zeker dat dit gewoon zal bevestigen dat de behandeling bij mij werkt. Vraag me niet hoe het medisch precies werkt, want ik ben geen dokter.

Ik heb het geprobeerd en kan het nu al aanbevelen voor mensen die echt structureel last van hun rug of nek hebben! Eigenlijk had ik me voorgenomen om de derde behandeling af te wachten alvorens mijn ervaringen met jullie te delen. Maar het proces verloopt dermate positief dat ik dit nu al met jullie wil delen! Vooral de eerste drie behandelingen zijn niet goedkoop, maar als je het afweegt tegen de baten, dan kan ik het alleen maar aanbevelen!

Karin van Rijn (50) Leiden

Perfect is het juiste woord. Al na de eerste keer voelden mijn stijve schouders al veel soepeler aan. Ik voel me een stuk fitter. Na de tweede keer nog meer verbetering. Na maanden niet op één schouders kunnen liggen, wordt ik nu niet meer wakker s nachts. De pijn is volledig weg. Zojuist voor de derde keer geweest. Dat kan alleen nog maar beter worden. Ik ben perfect gereset!

Mw. G Vincken (63) Kerkrade

Gedurende enkele jaren heb ik nek en schouderklachten plus lage rugpijn. Na de eerste Krullaards behandeling was de rugpijn stukken minder en de nek en schouders waren veel soepeler. Na 3 behandelingen is de rugpijn nagenoeg verdwenen en mijn nek en schouders blijven soepel, ik slaap veel beter en voel me een stuk fitter. Ik ben blij dat men mij op deze behandelmethode attent heeft gemaakt.

Dhr H. van Rheenen (66) uit Voorthuizen

Na jarenlange pijn in de onderrug (door slijtage) en pijn in de nek met uitstraling naar de arm ben ik door de behandeling al maanden van de pijn af! Door het dragen van de zooltjes blijft mijn bekken recht staan. Wat is pijnloos slapen heerlijk!

Tim (30) uit Kapelle

Ik was al jaren bekend met stijfheid in mijn nek en pijn in de rug. Zal wel komen door mijn holle rug en stress, dacht ik steeds. Tot dat ik enkele weken geleden werd gewezen op de Krullaards Perfect Reset behandeling. Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders. Na de 3e behandeling voelde ik me zo goed en ontspannen, dat ik blij was dat ik deze kans heb gehad. Ik raad iedereen deze behandeling aan!

Waar kunt u terecht?

Bekijk alle locaties

Tilly Vola-Stoffels, Grevenbicht

Na maanden last van lage rugpijn en uitstralingen, tintelingen in mijn linkerbeen, naar fysiotherapeut Marcel Tenneij gegaan. Een behandeling deed goed, maar klachten bleven. Volgens Marcel was ik een geschikte kandidaat voor de Krullaards therapie. Ik dacht, baat het niet schaad het niet. Ik kn me niet voorstellen dat het staan op een plaat meer effect kon hebben dan alleen fysio.

Bij de eerste behandeling kwam ik binnen met een band van pijn in mijn onderrug. Na de behandeling ging ik naar buiten en de pijn was voor een groot deel weggetrokken. Ik kon het bijna niet geloven en durfde het eigenlijk niet hardop te zeggen. Na de tweede behandeling waren mijn lage rugklachten weg, maar wat ook weg was, waren mijn nek en schouderklachten; de spanning hierin. Het is nu 2 maanden geleden dat ik mijn laatste behandeling gehad heb en ik blijf het ongelooflijk vinden, mijn lijf heeft al jaren niet meer zo prettig gevoeld.

Sabrina Palmen (27) Vaals

Ik was al jaren bekend met stijfheid in mijn nek en pijn in de rug. Zal wel komen door mijn holle rug en stress, dacht ik steeds. Totdat ik enkele weken geleden door Marcel Tenneij werd gewezen op de Krullaards Perfect Reset behandeling. Niet geschoten is altijd mis dacht ik toen.

Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders. De begeleiding van Marcel was ook erg fijn. Na de derde behandeling voelde ik mij zo goed en ontspannen, dat ik blij was dat ik deze kans heb gehad. Ik zou dan ook iedereen deze behandeling aanraden!  Niet geschoten is altijd mis, toch?!

Nienke Smit, Barneveld

Na 1 keer op de plaat een pijnvrije schouder en soepele spieren, heerlijk!