Zoetermeer - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

2 Willekeurige locaties:

Apeldoorn 055 579 0384
Meer informatie..
Laren 035 3333889
Meer informatie..

KPR Zoetermeer

Rob Krullaards is bekend geworden als tennisser. Hij heeft jarenlang meegedraaid in de landelijke tennistop als A-speler, later ook nog op internationaal niveau (ETA nr.41) in de 35+ categorie.

image001-2Na zijn studie Fysiotherapie in Rotterdam heeft hij zich gespecialiseerd in Podoklinesiologie (methode Bourdiol), sportfysiotherapie en verder in de Haematologie in de Crefeld kliniek in Bilthoven. Na de opleiding Cyriax in Delft, ging hij zich bezighouden met innovaties.

Rob Krullaards is de uitvinder van de Krullaards Perfect Reset behandelmethode. Momenteel is hij werkzaam voor een aantal grote bedrijven en verzekeraars inzake risicoverzuim en herstel na uitval (re-integraties). Krullaards introduceerde als eerste de vasculair diagnostiek en heeft zich ook hierin gespecialiseerd.
Rob Krullaards is actief als fysiotherapeut op verschillende locaties (Leidschendam, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer).

Onze KPR fysiotherapeuten

Rob Krullaards

Rob Krullaards

Uitvinder KPR behandelmethode

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in. Een van de fysiotherapeuten van deze vestiging zoekt spoedig contact met u om het klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht*

Gelieve dit veld leeg te laten.

Wij raden een traject aan van 3 KPR behandelingen, omdat wij hier de beste en meest duurzame resultaten mee behalen. 
Desondanks zijn er cliënten die graag eens een behandeling willen ondergaan om het effect van de therapie te ervaren. Onze locatie biedt daarom ook het alternatief van het betalen van slechts een enkele behandeling naast het aanbevolen standaard KPR traject. In overleg met uw therapeut kunt u daarna bepalen welke behandelmogelijkheid het beste bij u past.

Ons KPR tarief voor een losse behandeling of een additionele behandeling:

1ste KPR behandeling + KPR insole trainers = 140 euro + zitting fysiotherapie*

Check-up = zitting fysiotherapie*

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*

Voor de cliënten die het reguliere traject van 3 KPR behandelingen al hebben ondergaan en graag terugkomen voor een losse behandeling en/of extra zolen, hanteren wij het volgende tarief:

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*

Additionele KPR insole trainers = 67,50 euro (voorwaarden zijn van toepassing)

Dit bedrag kunnen de gecontracteerde KPR praktijken direct declareren bij uw zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en nog voldoende budget heeft voor het lopende kalenderjaar. Omdat de zorgverzekeraars verschillende tarieven hanteren, kan het bedrag dat per behandeling wordt vergoed, per verzekeraar verschillen. Wij zijn verplicht bij een eerste consult een screening, intake en onderzoek na screening in te dienen bij de zorgverzekeraar. Indien u niet (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie dan betaalt u voor een zitting fysiotherapie hetzelfde tarief dat uw zorgverzekeraar vergoedt aan wel aanvullend verzekerden.