Sittard-Geleen - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

2 Willekeurige locaties:

Den Haag 070-3202121
Meer informatie..
Rotterdam 010 737 1869
Meer informatie..

KPR Sittard-Geleen

Marcel Tenneij is eigenaar van Fysiotherapie Tenney met twee praktijken in Grevenbicht en Obbicht. In deze praktijken begeleiden we mensen en hun klacht, samen met nog 4 andere fysiotherapeuten, personal trainer en kwaliteitsmedewerker, op weg naar herstel. Naast bovenstaande specialisaties doen we veel sportfysiotherapie en revalidatie na operaties.

Sinds mei 2014 is er een nieuw en jong bedrijf bijgekomen, genaamd Krullaards Perfect Reset. Een nieuwe, innovatieve en efficiënte behandelmethode voor lage rug –en nekklachten, hoofdpijnklachten, restless legs, etc. De afgelopen 2 jaar heb ik ruim 400 cliënten behandeld met deze therapie en kan ik met zekerheid zeggen dat de resultaten er niet om liegen! We proberen u in 3 behandelingen weer op weg te helpen naar herstel. Krullaards Perfect Reset Sittard-Geleen is de enige praktijk in Limburg en gevestigd in Obbicht.

Heeft u ook rug en/of nekklachten of een van de andere klachten hierboven beschreven en bent u nieuwsgierig naar de unieke behandelmethode Krullaards Perfect Reset? Informeer dan eens bij Marcel Tenneij naar de mogelijkheden.

Onze KPR fysiotherapeuten

KPR Sittard-Geleen Marcel Tenneij

Marcel Tenneij

Sinds 1998 werkzaam als fysiotherapeut met als specialisaties o.a. behandeling van lage rug –en nekklachten, dry needling, medical taping en oncologische fysiotherapie.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in. Een van de fysiotherapeuten van deze vestiging zoekt spoedig contact met u om het klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht*

Gelieve dit veld leeg te laten.

Wij raden een traject aan van 3 KPR behandelingen, omdat wij hier de beste en meest duurzame resultaten mee behalen. 
Desondanks zijn er cliënten die graag eens een behandeling willen ondergaan om het effect van de therapie te ervaren. Onze locatie biedt daarom ook het alternatief van het betalen van slechts een enkele behandeling naast het aanbevolen standaard KPR traject. In overleg met uw therapeut kunt u daarna bepalen welke behandelmogelijkheid het beste bij u past.

Ons KPR tarief voor een losse behandeling of een additionele behandeling:

1ste KPR behandeling + KPR insole trainers = 140 euro + zitting fysiotherapie*

Check-up = zitting fysiotherapie*

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*

Voor de cliënten die het reguliere traject van 3 KPR behandelingen al hebben ondergaan en graag terugkomen voor een losse behandeling en/of extra zolen, hanteren wij het volgende tarief:

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*

Additionele KPR insole trainers = 67,50 euro (voorwaarden zijn van toepassing)

Dit bedrag kunnen de gecontracteerde KPR praktijken direct declareren bij uw zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en nog voldoende budget heeft voor het lopende kalenderjaar. Omdat de zorgverzekeraars verschillende tarieven hanteren, kan het bedrag dat per behandeling wordt vergoed, per verzekeraar verschillen. Wij zijn verplicht bij een eerste consult een screening, intake en onderzoek na screening in te dienen bij de zorgverzekeraar. Indien u niet (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie dan betaalt u voor een zitting fysiotherapie 25 euro.

Deze locatie

046 8200 383

Vonderstraat 2
6125 AZ Obbicht