Rug- en bekkencentrum Zoetermeer - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Locatie Zoetermeer

079 363 0654
info@krullaards.com
Koraalrood 70
2718 SC Zoetermeer

Locatie Zoetermeer

Rob Krullaards is bekend geworden als tennisser. Hij heeft jarenlang meegedraaid in de landelijke tennistop als A-speler, later ook nog op internationaal niveau (ETA nr.41) in de 35+ categorie.

Na zijn studie Fysiotherapie in Rotterdam heeft hij zich gespecialiseerd in Podoklinesiologie (methode Bourdiol), sportfysiotherapie en verder in de Haematologie in de Crefeld kliniek in Bilthoven. Na de opleiding Cyriax in Delft, ging hij zich bezighouden met innovaties.

Rob Krullaards is de uitvinder van de Krullaards Perfect Reset behandelmethode. Momenteel is hij werkzaam voor een aantal grote bedrijven en verzekeraars inzake risicoverzuim en herstel na uitval (re-integraties). Krullaards introduceerde als eerste de vasculair diagnostiek en heeft zich ook hierin gespecialiseerd.
Rob Krullaards is actief als fysiotherapeut op verschillende locaties (Leidschendam, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer).

Maak kennis met De KPR-specialist van deze locatie:

Rob Krullaards

Rob Krullaards

“Nadat ik geconstateerd had dat veel rug- en nekklachten voortkomen uit een scheefstand van het bekken ontstaan, ben ik met dit gegeven aan de slag gegaan. Ruim twaalf jaar heb ik gewerkt aan een nieuwe therapie. Ik zocht naar een effectieve aanpak om mensen van hun klachten af te helpen. Na langdurig onderzoek ontwikkelde ik de Krullaards Perfect Reset plate, waarmee rug- en nekklachten op comfortabele, pijnloze en effectieve manier behandeld worden.”

Nadat bleek dat veel rug- en nekklachten voortkomen uit een scheefstand van het bekken, ging Rob Krullaards met dit gegeven aan de slag en werkte ruim twaalf jaar aan een nieuwe therapie. Hij zocht daarbij naar een effectieve aanpak om mensen van de klachten af te helpen. Hierbij deed hij samen met specialisten van de afdeling Neuroscience van het Erasmus Medisch Centrum onderzoek naar oorzaak, gevolg en behandeling van nekklachten en publiceerde hij hierover.

De Krullaards Perfect Reset plate is internationaal beschermd. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 mensen behandeld in de KPR therapiecentra in Nederland, zowel volwassenen als kinderen. Onderzoeken onderstrepen de succesvolle werking van de behandeling van rug- en nekklachten en duiden tevens diverse andere positieve effecten aan die cliënten ervaren.