Rug- en bekkencentrum Wassenaar - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Indien u langdurig rug-, nek- of bekkenklachten ervaart zonder een direct aanwijsbare oorzaak, dan is het goed mogelijk dat u last heeft van een bekkenscheefstand. De KPR therapie is gericht op het wegnemen van de oorzaak van deze klachten, door het normaliseren van uw scheve bekken.

Hoe werkt de Krullaards Perfect Reset therapie?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er eerst door de therapeut vastgesteld of er sprake is van een bekkenscheefstand. De uitkomst van deze metingen vormen de basis voor het vaststellen van de gesteldheid van het lichaam. Wanneer er wordt vastgesteld dat uw bekken scheef staan, wordt u door de therapeut verzocht om zonder schoenen op de KPR plate te gaan staan. Door middel van onder andere trillingen en gevoelsprikkels die de KPR plaat toedient, ontstaat in het lichaam een reflex, waardoor spieren in de lage rug ontspannen en het bekken in zijn neutrale stand komt te staan. Vervolgens kan ook de wervelkolom weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen weer normaal kunnen functioneren en klachten kunnen verdwijnen. De behandeling is geheel pijnloos. Na de eerste behandeling merkt u al dat uw klachten verminderd zijn.

Rug- en bekkencentrum Wassenaar

Onze locatie is gevestigd bij Zwembad het Sterrenbad, naast de sportschool Njoy op de eerste etage welke bereikbaar is met de lift. De locatie in Wassenaar is één van de eerste KPR locaties in Nederland, waar ondertussen vele patiënten zijn behandeld.

Naast dat ik een KPR-gekwalificeerde therapeut ben, ligt mijn achtergrond als fysiotherapeut bij chronische pijn, sport, en heb ik verschillende manuele opleidingen en cursussen gevolgd. Dit samen met de opleiding van Rob Krullaards zal ik een z’n goed mogelijke diagnose proberen te stellen om u te kunnen behandelen met de plaat.
Indien er geen aanleiding is tot het inzetten van de KPR plaat, zal ik u samen met u bekijken wat mogelijkheden zijn om van uw klachten af te komen.

Onze KPR fysiotherapeuten

Joyce Leuwener

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in. Een van de fysiotherapeuten van deze vestiging zoekt spoedig contact met u om het klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht*

Deze locatie

070 820 9898
06 28 20 20 30


Generaal Winkelmanlaan 2
2243 AZ Wassenaar

  • Bekkenmeting
  • KPR plate

Werking Krullaars bij RTL