Rug- en bekkencentrum Rotterdam - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Indien u langdurig rug-, nek- of bekkenklachten ervaart zonder een direct aanwijsbare oorzaak, dan is het goed mogelijk dat u last heeft van een bekkenscheefstand. De KPR therapie is gericht op het wegnemen van de oorzaak van deze klachten, door het normaliseren van uw scheve bekken.

Hoe werkt de Krullaards Perfect Reset therapie?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er eerst door de therapeut vastgesteld of er sprake is van een bekkenscheefstand. De uitkomst van deze metingen vormen de basis voor het vaststellen van de gesteldheid van het lichaam. Wanneer er wordt vastgesteld dat uw bekken scheef staan, wordt u door de therapeut verzocht om zonder schoenen op de KPR plate te gaan staan. Door middel van onder andere trillingen en gevoelsprikkels die de KPR plaat toedient, ontstaat in het lichaam een reflex, waardoor spieren in de lage rug ontspannen en het bekken in zijn neutrale stand komt te staan. Vervolgens kan ook de wervelkolom weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen weer normaal kunnen functioneren en klachten kunnen verdwijnen. De behandeling is geheel pijnloos. Na de eerste behandeling merkt u al dat uw klachten verminderd zijn.

Rug- en bekkencentrum Rotterdam

Fosteo is een innovatief behandelcentrum in Rotterdam waar Osteopathie, Fysiotherapie en de Krullaards Perfect Reset therapie worden uitgeoefend.

Begin 2014 heeft Marlon Borkulo zelf de Krullaards Perfect Reset ondergaan. Na jarenlang rugklachten te hebben gehad is hij nu vrijwel pijnvrij. Samen met Hélène Fokker, een zeer ervaren osteopaat, hebben zij Fosteo opgezet met als primaire behandelmethoden Osteopathie en de Krullaards Perfect Reset therapie. Voor reguliere Fysiotherapie kunt u er ook terecht.

Middels een basisfunctieonderzoek stellen wij vast of de KPR therapie voor u een goede keuze is. Door de KPR therapie kan Fosteo tal van patiënten succesvol behandelen die elders niet terecht konden. Wij zijn gevestigd op het Noordereiland en u kan gratis voor de deur parkeren.

De KPR fysiotherapeut van Fosteo

Frans van den Heuvel

Mijn naam is Frans van den Heuvel en ik ben sinds begin januari 2019 de nieuwe KPR (Krullaards Perfect Reset) behandelaar bij Fosteo, naast mijn reguliere werk als fysiotherapeut.

Bij Fosteo zien we over het algemeen mensen die jarenlang klachten hebben aan bijvoorbeeld het bekken, lage rug en/of nek en al menig therapeut versleten hebben. Als deze mensen binnen komen in de praktijk zijn ze in eerste instantie sceptisch over de werking van KPR. Gaat dit mij nou echt van mijn pijnklachten afhelpen?

Nadat ze de eerste behandeling hebben ondergaan voelen ze in veel gevallen direct verandering in hun lichaam en in sommige gevallen ervaart iemand direct minder pijnklachten.

Dat na 1 behandeling mensen met langdurig pijnklachten zoveel verschil voelen zorgt vaak voor mooie, verbaasde en soms emotionele reacties.

Dat de KPR behandeling zoveel succes zou hebben verbaasde mij ook, maar sinds ik bij Fosteo werk en een aantal mooie succesverhalen voorbij heb zien komen, heeft dit mij overtuigd van de werking van KPR.

Ik hoop daar nog veel toekomstige succesverhalen aan toe te kunnen voegen.

U leest hier het interview met Frans

Neem vrijblijvend contact op met Fosteo

Neem vrijblijvend contact op met Fosteo in Rotterdam. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in of maak direct online een afspraak. Wij nemen snel contact met u op.

Kom nu in contact met een locatie bij u in de buurt

Invulvelden

Online Rugtest

Rotterdam
een moment geduld a.u.b.

Voor het direct Online boeken van een afspraak bij Fosteo klikt u hier:
Online boeken

Wilt u onze website bezoeken klik dan hier:
Website Fosteo

KPR Rotterdam

Tot 6 april 2020 gesloten

0615901333 | 0107371869
afspraak@fosteo.nl
Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam
www.fosteo.nl

facebook logo   google+ logo

Fosteo - logo

 • Hélène Fokker - Fosteo
 • Marlon Borkulo - Fosteo
 • https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat
 • Marlon Borkulo en Hélène Fokker

Werking Krullaards bij RTL

Beoordeel onze praktijk op Zorgkaart Nederland

 • Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders.

  Sabrina Palmen (27), Vaals

 • Sinds mijn 7e jaar heb ik psoriasis. Mijn nekklachten zijn verdwenen en mijn huid is nog nooit zo lang zo goed geweest en gebleven

  Dhr. Willebrands (56), Utrecht

 • Sinds 15 jaar restless legs en pijn in de rug/nek, na 3 behandelingen zijn deze klachten verdwenen en sta ik weer recht. Ik snap er niets van maar ben ongelofelijk blij met het resultaat.

  Dhr Arjen van den Berg (51), Barneveld

 • Na 2 hernia’s en 15 jaar rugklachten onbegrijpelijk dat ik met mijn versleten rug weer normaal kan leven en werken. Ik kan me de pijn nu bijna niet meer herinneren.

  Mw. Inge Melisse (48), Barneveld