Rug- en bekkencentrum Rotterdam - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Locatie Rotterdam

0615901333 | 0107371869
afspraak@fosteo.nl
Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam
www.fosteo.nl

Locatie Rotterdam

Fosteo is een innovatief behandelcentrum in Rotterdam waar Osteopathie, Fysiotherapie en de Krullaards Perfect Reset therapie worden uitgeoefend.

Begin 2014 heeft Marlon Borkulo zelf de Krullaards Perfect Reset ondergaan. Na jarenlang rugklachten te hebben gehad is hij nu vrijwel pijnvrij. Samen met Hélène Fokker, een zeer ervaren osteopaat, hebben zij Fosteo opgezet met als primaire behandelmethoden Osteopathie en de Krullaards Perfect Reset therapie. Voor reguliere Fysiotherapie kunt u er ook terecht.

Middels een basisfunctieonderzoek stellen wij vast of de KPR therapie voor u een goede keuze is. Door de KPR therapie kan Fosteo tal van patiënten succesvol behandelen die elders niet terecht konden. Wij zijn gevestigd op het Noordereiland en u kan gratis voor de deur parkeren.

Onze fysiotherapeuten:

Frans van den Heuvel

Mijn naam is Frans van den Heuvel en ik ben sinds begin januari 2019 de nieuwe KPR (Krullaards Perfect Reset) behandelaar bij Fosteo, naast mijn reguliere werk als fysiotherapeut. Bij Fosteo zien we over het algemeen mensen die jarenlang klachten hebben aan bijvoorbeeld het bekken, lage rug en/of nek en al menig therapeut versleten hebben. Als deze mensen binnen komen in de praktijk zijn ze in eerste instantie sceptisch over de werking van KPR. Gaat dit mij nou echt van mijn pijnklachten afhelpen?

Nadat ze de eerste behandeling hebben ondergaan voelen ze in veel gevallen direct verandering in hun lichaam en in sommige gevallen ervaart iemand direct minder pijnklachten. Dat na 1 behandeling mensen met langdurig pijnklachten zoveel verschil voelen zorgt vaak voor mooie, verbaasde en soms emotionele reacties.

Dat de KPR behandeling zoveel succes zou hebben verbaasde mij ook, maar sinds ik bij Fosteo werk en een aantal mooie succesverhalen voorbij heb zien komen, heeft dit mij overtuigd van de werking van KPR. Ik hoop daar nog veel toekomstige succesverhalen aan toe te kunnen voegen.

U leest hier het interview met Frans