Rug- en bekkencentrum Purmerend - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Locatie Purmerend

0299 470 368

Weerwal 18
1441 AL Purmerend

Locatie Purmerend

Fysiotherapie Overwhere is met in maart 2014 aan het werk gegaan in Purmerend en omstreken. Dit heeft geleid tot het opzetten van een nieuw bedrijf, genaamd Krullaards Perfect Reset Purmerend. Dit bedrijf is gevestigd op de Weerwal 18. Dus niet, zoals u gewend bent van Fysiotherapie Overwhere, op onze huidige locatie op de Gasinjetstraat.

Fysiotherapie Overwhere, de wijkpraktijk voor fysiotherapie, manueletherapie, kinderfysiotherapie, medical taping en diëtetiek in Purmerend.

Fysiotherapie Overwhere is een wijkpraktijk die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. In tegenstelling tot plus praktijken, waarbij de eisen en regelgeving van de zorgverzekeraars centraal staan, is het onze missie om u als patiënt centraal te stellen. Daarom heeft Fysiotherapie Overwhere bewust gekozen om geen pluspraktijk te worden en staat in onze praktijk de passie voor het vak fysiotherapie voorop! Hierdoor kunnen wij u een hoge kwaliteit, integriteit, vakbekwaamheid en flexibiliteit bieden.

Onze fysiotherapeuten:

Maarten van Eijle

Fysiotherapeut en KPR-specialist

Aan de hand van een interview stellen wij Maarten aan u voor. U leest het hier

Beate Thiele

In 1985 studeerde ik af als Fysiotherapeut in Duitsland. Naast mijn werkzaamheden als sport- en revalidatiedeskundige, schouder- en rugspecialist leidde ik als docent andere fysiotherapeuten op en gaf ik daarnaast fitnesslessen op maat. Tevens vond ik tijdens deze periode mijn sportieve uitdaging in de triathlon. Zwemmen, fietsen en hardlopen gaven mij het het gevoel fysiek en mentaal in balans te zijn.

In 1997 verhuisde ik naar Nederland waar ik als zelfstandig ondernemer in 2001 mijn eigen fysiotherapie praktijk startte en mijn weg naar de topsport terugvond. Gedurende 6 jaar, tot het Europees kampioenschap voetbal vrouwen 2009, reisde ik in de functie van Sportfysiotherapeut voor de KNVB mee met nationale voetbalteams naar wedstrijden en trainingskampen. Sinds 2017 werk ik als coach en rugspecialist. Mijn opgedane ervaring als topsporter, fysiotherapeut- en begeleider van topsporters en mijn ervaring als ondernemer maken mij tot een specialist op het gebied van het bevorderen van herstel en vaak ook genezing van rugklachten.

U leert hier Beate beter kennen

Onze locaties

Apeldoorn | Breda | Delft | Haarlem | Purmerend | Sint Oedenrode | Zoetermeer