Rug- en bekkencentrum Haarlem - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Indien u langdurig rug-, nek-, bekken- of beenklachten ervaart zonder een direct aanwijsbare oorzaak, dan is het goed mogelijk dat u last heeft van een bekkenscheefstand. De KPR therapie is gericht op het wegnemen van de oorzaak van deze klachten, door het normaliseren van uw scheve bekken.

Hoe werkt de Krullaards Perfect Reset therapie?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er eerst door de therapeut vastgesteld of er sprake is van een bekkenscheefstand. De uitkomst van deze metingen vormen de basis voor het vaststellen van de gesteldheid van het lichaam. Wanneer er wordt vastgesteld dat uw bekken scheef staan, wordt u door de therapeut verzocht om zonder schoenen op de KPR plate te gaan staan. Door middel van onder andere trillingen en gevoelsprikkels die de KPR plaat toedient, ontstaat in het lichaam een reflex, waardoor spieren in de lage rug ontspannen en het bekken in zijn neutrale stand komt te staan. Vervolgens kan ook de wervelkolom weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen weer normaal kunnen functioneren en klachten kunnen verdwijnen. De behandeling is geheel pijnloos. Na de eerste behandeling merkt u al dat uw klachten verminderd zijn.

Rug- en bekkencentrum Haarlem

De KPR locatie in Haarlem is een mooi gelegen praktijk aan de rand van het centrum van Haarlem. Door een combinatie van behandelingen van KPR, fysiotherapie en dry-needling worden er uitmuntende resultaten behaald.

Volgens de KPR-Haarlem fysiotherapeut Pepijn van Hoek is Krullaards Perfect Reset een unieke aanvulling binnen de fysiotherapie die heel veel mogelijkheden kan bieden voor mensen met langdurige rug-, nek-, bekken-, en beenklachten.

‘Zodra het bekken na een scheefstand zijn neutrale positie heeft ingenomen zie je dat dat veel teweeg brengt in je lichaam. Je verhoogd je belastbaarheid en spieren en gewrichten herstellen in hun functie. ‘Het liefst zou ik iedereen die scheef staat zijn bekken recht willen zetten, ongeacht klachten of niet, omdat ik er van overtuigd ben dat vanuit een neutraal gepositioneerd bekken het lichaam beter functioneert”

Onze KPR fysiotherapeut

IMG_1977-2

Pepijn van Hoek

Pepijn van Hoek is de therapeut die in Haarlem werkzaam is. Pepijn is een (relatief) jonge en ambitieuze fysiotherapeut met al veel kennis en werkervaring op het gebied van rug-, nek-, bekken- en beenklachten.

‘Voor mij is het belangrijk te kijken haar de hulpvraag; wat wil iemand graag weer doen of kunnen en wat is daar voor nodig’ Natuurlijk moet de hulpvraag wel reëel zijn, maar dit wordt deskundig beoordeeld door mij en van daaruit besproken met u!’ 

U leert hier Pepijn beter kennen

Beate Thiele

In 1985 studeerde ik af als Fysiotherapeut in Duitsland.
Naast mijn werkzaamheden als sport- en revalidatiedeskundige, schouder- en rugspecialist leidde ik als docent andere fysiotherapeuten op en gaf ik daarnaast fitnesslessen op maat.
Tevens vond ik tijdens deze periode mijn sportieve uitdaging in de triathlon.
Zwemmen, fietsen en hardlopen gaven mij het het gevoel fysiek en mentaal in balans te zijn.
In 1997 verhuisde ik naar Nederland waar ik als zelfstandig ondernemer in 2001 mijn eigen fysiotherapie praktijk startte en mijn weg naar de topsport terugvond. Gedurende 6 jaar, tot het Europees kampioenschap voetbal vrouwen 2009, reisde ik in de functie van Sportfysiotherapeut voor de KNVB mee met nationale voetbalteams naar wedstrijden en trainingskampen.
Sinds 2017 werk ik als coach en rugspecialist. Mijn opgedane ervaring als topsporter, fysiotherapeut- en begeleider van topsporters en mijn ervaring als ondernemer maken mij tot een specialist op het gebied van het bevorderen van herstel en vaak ook genezing van rugklachten.

U leert hier Beate beter kennen

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vult u  onderstaand formulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om uw klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Kom nu in contact met een locatie bij u in de buurt

Invulvelden

Online Rugtest

Haarlem
een moment geduld a.u.b.

Deze locatie

023 820 0597

Wagenweg 30
2012 NE Haarlem

 • KPR plate

Werking Krullaards bij RTL

Beoordeel onze praktijk op Zorgkaart Nederland

 • Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders.

  Sabrina Palmen (27), Vaals

 • Sinds mijn 7e jaar heb ik psoriasis. Mijn nekklachten zijn verdwenen en mijn huid is nog nooit zo lang zo goed geweest en gebleven

  Dhr. Willebrands (56), Utrecht

 • Sinds 15 jaar restless legs en pijn in de rug/nek, na 3 behandelingen zijn deze klachten verdwenen en sta ik weer recht. Ik snap er niets van maar ben ongelofelijk blij met het resultaat.

  Dhr Arjen van den Berg (51), Barneveld

 • Na 2 hernia’s en 15 jaar rugklachten onbegrijpelijk dat ik met mijn versleten rug weer normaal kan leven en werken. Ik kan me de pijn nu bijna niet meer herinneren.

  Mw. Inge Melisse (48), Barneveld