Rug- en bekkencentrum Haarlem - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Locatie Haarlem

023 820 0597

Wagenweg 30
2012 NE Haarlem

Locatie Haarlem

De locatie in Haarlem is een mooi gelegen praktijk aan de rand van het centrum van Haarlem. Door een combinatie van behandelingen van KPR, fysiotherapie en dry-needling worden er uitmuntende resultaten behaald.

Volgens onze fysiotherapeut Pepijn van Hoek is Krullaards Perfect Reset een unieke aanvulling binnen de fysiotherapie die heel veel mogelijkheden kan bieden voor mensen met langdurige rug-, nek-, bekken-, en beenklachten.

‘Zodra het bekken na een scheefstand zijn neutrale positie heeft ingenomen zie je dat dat veel teweeg brengt in je lichaam. Je verhoogd je belastbaarheid en spieren en gewrichten herstellen in hun functie. ‘Het liefst zou ik iedereen die scheef staat zijn bekken recht willen zetten, ongeacht klachten of niet, omdat ik er van overtuigd ben dat vanuit een neutraal gepositioneerd bekken het lichaam beter functioneert”

Onze fysiotherapeuten:

IMG_1977-2

Pepijn van Hoek

Pepijn van Hoek is de therapeut die in Haarlem werkzaam is. Pepijn is een (relatief) jonge en ambitieuze fysiotherapeut met al veel kennis en werkervaring op het gebied van rug-, nek-, bekken- en beenklachten.

‘Voor mij is het belangrijk te kijken haar de hulpvraag; wat wil iemand graag weer doen of kunnen en wat is daar voor nodig’ Natuurlijk moet de hulpvraag wel reëel zijn, maar dit wordt deskundig beoordeeld door mij en van daaruit besproken met u!’ 

U leert hier Pepijn beter kennen

Beate Thiele

In 1985 studeerde ik af als Fysiotherapeut in Duitsland. Naast mijn werkzaamheden als sport- en revalidatiedeskundige, schouder- en rugspecialist leidde ik als docent andere fysiotherapeuten op en gaf ik daarnaast fitnesslessen op maat. Tevens vond ik tijdens deze periode mijn sportieve uitdaging in de triathlon. Zwemmen, fietsen en hardlopen gaven mij het het gevoel fysiek en mentaal in balans te zijn.

In 1997 verhuisde ik naar Nederland waar ik als zelfstandig ondernemer in 2001 mijn eigen fysiotherapie praktijk startte en mijn weg naar de topsport terugvond. Gedurende 6 jaar, tot het Europees kampioenschap voetbal vrouwen 2009, reisde ik in de functie van Sportfysiotherapeut voor de KNVB mee met nationale voetbalteams naar wedstrijden en trainingskampen. Sinds 2017 werk ik als coach en rugspecialist. Mijn opgedane ervaring als topsporter, fysiotherapeut- en begeleider van topsporters en mijn ervaring als ondernemer maken mij tot een specialist op het gebied van het bevorderen van herstel en vaak ook genezing van rugklachten.

U leert hier Beate beter kennen

Onze locaties

Apeldoorn | Breda | Leidschendam/Voorburg | Delft | Haarlem | Purmerend | Rotterdam | Sint Oedenrode | Sittard-Geleen | Zoetermeer