Rug- en bekkencentrum Breda - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Locatie Breda

076 7002971

Badstraat 2
4811 RM Breda
locatie Bekken- en Rugcentrum Breda

Rug- en bekkencentrum Breda

KPR-locatie Breda is vanaf de start in 2013 actief. De locatie is gestart door Koos de Jongh en na zijn pensionering doorgezet door Jean Paul verhoef. In Koos zijn woorden: ‘meteen vanaf het moment dat ikzelf met de Krullaards Perfect Reset methode in aanraking kwam, was ik erg enthousiast.

Vooral omdat KPR heel goed aansluit bij mijn werkwijze die ik altijd al hanteerde als fysiotherapeut. Namelijk: snelle, effectieve en milde behandelingen met goede resultaten. Vaak zijn patiënten na 3 KPR behandelingen klachtenvrij. In sommige gevallen zijn er nog enige restklachten. Met het Mulligan concept (zie: www.mulliganconcept.nl) hebben wij een milde en effectieve toevoeging op de KPR behandeling om de laatste restklachten te laten verminderen. Vaak worden er ook nog houdings- en bewegingsadviezen meegegeven.

Tijdens de intake wordt nauwkeurig bekeken of de klachten van de patient geschikt zijn voor de KPR behandeling. Na de intake krijgt de patient hierover advies en uitleg, waardoor het voor de patient volkomen duidelijk is wat de KPR behandeling inhoudt.

Onze KPR fysiotherapeuten:

Jean Paul Verhoef

Begin 2018 ben ik in aanraking gekomen met de Krullaards Perfect Reset methode. Als fysiotherapeut (ook deed ik de 5- jarige opleiding osteopathie) zie ik deze methode als een zeer rijke aanvulling op mijn mogelijkheden al osteopaat en fysiotherapeut. Mijn handelen is er op gericht de oorzaak- gevolg- relatie van de klachten van u als cliënt, zo grondig mogelijk in kaart te krijgen. Van daaruit behandel ik het lichaam vanuit de kunde die ik als fysiotherapeut en osteopaat heb. Zo bereid ik ‘het lichaam’ voor op de Krullaards behandeling dat uiteindelijk het resultaat optimaliseert en de behandeling bij Krullaards Breda finaliseert.

Het geeft bij als behandelaar heel veel voldoening om de grote groep van mensen met langdurige klachten die al veel verschillende therapieën hebben ondergaan met deze subtiele KPR-behandeling toch te kunnen helpen. Maar ook voor patiënten met minder langdurige klachten (acute klachten) kan KPR veel betekenen. In mijn therapeutische carrière ben ik niet eerder zo`n verfijnde behandelmethode tegen gekomen die bovendien volstrekt pijnloos is en eenvoudig voor de cliënt is om te ondergaan. Ik zie u graag binnenkort in onze mooie praktijk in Breda.

U leert hier Jean Paul beter kennen

Landelijk informatiepunt

0113 820207

Oosthavendijk 1
4475 AA Wilhelminadorp

Onze locaties

Apeldoorn | Barneveld | Breda | Den Haag | Delft | Haarlem | Purmerend | Rotterdam | Sint Oedenrode | Sittard-Geleen | Zoetermeer