Rug- en bekkencentrum Breda - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Indien u langdurig rug-, nek- of bekkenklachten ervaart zonder een direct aanwijsbare oorzaak, dan is het goed mogelijk dat u last heeft van een bekkenscheefstand. De KPR therapie is gericht op het wegnemen van de oorzaak van deze klachten, door het normaliseren van uw scheve bekken.

Hoe werkt de Krullaards Perfect Reset therapie?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er eerst door de therapeut vastgesteld of er sprake is van een bekkenscheefstand. De uitkomst van deze metingen vormen de basis voor het vaststellen van de gesteldheid van het lichaam. Wanneer er wordt vastgesteld dat uw bekken scheef staan, wordt u door de therapeut verzocht om zonder schoenen op de KPR plate te gaan staan. Door middel van onder andere trillingen en gevoelsprikkels die de KPR plaat toedient, ontstaat in het lichaam een reflex, waardoor spieren in de lage rug ontspannen en het bekken in zijn neutrale stand komt te staan. Vervolgens kan ook de wervelkolom weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen weer normaal kunnen functioneren en klachten kunnen verdwijnen. De behandeling is geheel pijnloos. Na de eerste behandeling merkt u al dat uw klachten verminderd zijn.

Rug- en bekkencentrum Breda

Vanaf januari 2014 ben ik Krullaards- therapeut van locatie Breda. Meteen vanaf het moment dat ikzelf met de Krullaards Perfect Reset methode in aanraking kwam, was ik erg enthousiast.

Vooral omdat KPR heel goed aansluit bij mijn werkwijze die ik altijd al hanteerde als fysiotherapeut. Namelijk: snelle, effectieve en milde behandelingen met goede resultaten. Vaak zijn patiënten na 3 KPR behandelingen klachtenvrij. In sommige gevallen zijn er nog enige restklachten. Met het Mulligan concept (zie: www.fysiotherapiebredaoost.nl) heb ik een milde en effectieve toevoeging op de KPR behandeling om de laatste restklachten te laten verminderen. Vaak worden er ook nog houdings- en bewegingsadviezen meegegeven.

Tijdens de Intake wordt nauwkeurig bekeken of de klachten van de patient geschikt zijn voor de KPR behandeling. Na de intake krijgt de patient hierover advies en uitleg, waardoor het voor de patient volkomen duidelijk is wat de KPR behandeling inhoudt.

Onze KPR fysiotherapeut

Koos de Jongh

Vanaf het begin in 2013 werk ik met overtuiging met de Krullaards Perfect Reset methode. Als fysio- en manueeltherapeut is KPR een waardevolle toevoeging op mijn therapeutische mogelijkheden. Er is een grote groep mensen met langdurige klachten die al veel verschillende therapieën hebben ondergaan. Het geeft mij, als therapeut, veel voldoening om deze patienten met de subtiele KPR-behandeling toch te kunnen helpen. Maar ook voor patienten met minder langdurige klachten kan KPR veel betekenen.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in. Een van de fysiotherapeuten van deze vestiging zoekt spoedig contact met u om het klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht*

Locatie Breda

0113 820207
info@krullaardsperfectreset.com

Meent 12A
4817 NW Breda

 • Bekkenmeting

Werking Krullaards bij RTL

Beoordeel onze praktijk op Zorgkaart Nederland

 • Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders.

  Sabrina Palmen (27), Vaals

 • Sinds mijn 7e jaar heb ik psoriasis. Mijn nekklachten zijn verdwenen en mijn huid is nog nooit zo lang zo goed geweest en gebleven

  Dhr. Willebrands (56), Utrecht

 • Sinds 15 jaar restless legs en pijn in de rug/nek, na 3 behandelingen zijn deze klachten verdwenen en sta ik weer recht. Ik snap er niets van maar ben ongelofelijk blij met het resultaat.

  Dhr Arjen van den Berg (51), Barneveld

 • Na 2 hernia’s en 15 jaar rugklachten onbegrijpelijk dat ik met mijn versleten rug weer normaal kan leven en werken. Ik kan me de pijn nu bijna niet meer herinneren.

  Mw. Inge Melisse (48), Barneveld