Rug- en bekkencentrum Barneveld - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Indien u langdurig rug-, nek- of bekkenklachten ervaart zonder een direct aanwijsbare oorzaak, dan is het goed mogelijk dat u last heeft van een bekkenscheefstand. De KPR therapie is gericht op het wegnemen van de oorzaak van deze klachten, door het normaliseren van uw scheve bekken.

Hoe werkt de Krullaards Perfect Reset therapie?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er eerst door de therapeut vastgesteld of er sprake is van een bekkenscheefstand. De uitkomst van deze metingen vormen de basis voor het vaststellen van de gesteldheid van het lichaam. Wanneer er wordt vastgesteld dat uw bekken scheef staan, wordt u door de therapeut verzocht om zonder schoenen op de KPR plate te gaan staan. Door middel van onder andere trillingen en gevoelsprikkels die de KPR plaat toedient, ontstaat in het lichaam een reflex, waardoor spieren in de lage rug ontspannen en het bekken in zijn neutrale stand komt te staan. Vervolgens kan ook de wervelkolom weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen weer normaal kunnen functioneren en klachten kunnen verdwijnen. De behandeling is geheel pijnloos. Na de eerste behandeling merkt u al dat uw klachten verminderd zijn.

Rug- en bekkencentrum Barneveld

Onze KPR lokatie ligt centraal in Nederland en is makkelijk te bereiken via de snelweg (A30). De praktijk ligt op kleine afstand van de afrit Barneveld Zuid. Gratis parkeerplaatsen voor de deur. De behandelingen vinden plaats in gezondheidscentrum  De Burgt. Onze collega`s zijn huisartsen, specialisten en paramedici.

KPR Barneveld is een praktijk van het eerste uur en heeft veel ervaring met behandelingen middels de KPR methode. De opleiding heeft plaats gevonden onder de deskundige leiding van Rob Krullaards zelf. Naast de KPR methode kan het soms nuttig zijn om een andere therapie vorm in te zetten. Een goede diagnose stellen is een voorwaarde voor het inzetten van de KPR plaat. Indien er geen aanleiding is tot het inzetten van de KPR plaat zullen wij u niet behandelen middels de plaat. In enkele gevallen is de KPR niet geschikt. Onze therapeut kijkt samen met u wat in dat geval de beste oplossing is. Soms is het consulteren van een andere deskundige een goede aanvulling zoals manuele therapie, dry-needling fysiotherapie of revalidatie geneeskunde.

Volg ons ook op Facebook!

Onze KPR fysiotherapeuten

DSC05951-2

Sabine van de Beek – Koetsier

“Toen we in de beginfase de plaat op test hadden, geloofde ik er niet in. Uiteindelijk zelf op advies van mijn baas even de plaat geprobeerd. Ondanks dat ik er niet in geloofde, waren de effecten wonderbaarlijk! Nu ondertussen , na honderden mensen op de plaat te hebben gezet, geloof ik wel degelijk in het effect van de plaat. De Krullaards is een mooie toevoeging op fysiotherapie met hele mooie effecten.”

Jetske vermeulen

Jetske Vermeulen

“Nadat ik bij mijn collega Sabine Koetsier heb meegekeken tijdens de Krullaards behandelingen ben ik ook overtuigd geraakt. De cliënten zijn vaak zonder baat bij veel andere disciplines geweest en weten niet meer goed wat ze nog kunnen doen. Door de bekkenscheefstand op te heffen en mijn fysiotherapeutische kennis toe te passen lopen mensen meestal recht en tevreden de deur weer uit!”

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in. Een van de fysiotherapeuten van deze vestiging zoekt spoedig contact met u om het klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Kom nu in contact met een locatie bij u in de buurt

Invulvelden

Online Rugtest

Barneveld
een moment geduld a.u.b.

Deze locatie

0342 400 502

Nederwoudseweg 17B
3772 TD Barneveld
Centrum Evers – Lokatie de Burgt

Werking Krullaards bij RTL

Beoordeel onze praktijk op Zorgkaart Nederland

 • Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders.

  Sabrina Palmen (27), Vaals

 • Sinds mijn 7e jaar heb ik psoriasis. Mijn nekklachten zijn verdwenen en mijn huid is nog nooit zo lang zo goed geweest en gebleven

  Dhr. Willebrands (56), Utrecht

 • Sinds 15 jaar restless legs en pijn in de rug/nek, na 3 behandelingen zijn deze klachten verdwenen en sta ik weer recht. Ik snap er niets van maar ben ongelofelijk blij met het resultaat.

  Dhr Arjen van den Berg (51), Barneveld

 • Na 2 hernia’s en 15 jaar rugklachten onbegrijpelijk dat ik met mijn versleten rug weer normaal kan leven en werken. Ik kan me de pijn nu bijna niet meer herinneren.

  Mw. Inge Melisse (48), Barneveld