Rug- en bekkencentrum Barneveld - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Indien u langdurig rug-, nek- of bekkenklachten ervaart zonder een direct aanwijsbare oorzaak, dan is het goed mogelijk dat u last heeft van een bekkenscheefstand. De KPR therapie is gericht op het wegnemen van de oorzaak van deze klachten, door het normaliseren van uw scheve bekken.

Hoe werkt de Krullaards Perfect Reset therapie?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er eerst door de therapeut vastgesteld of er sprake is van een bekkenscheefstand. De uitkomst van deze metingen vormen de basis voor het vaststellen van de gesteldheid van het lichaam. Wanneer er wordt vastgesteld dat uw bekken scheef staan, wordt u door de therapeut verzocht om zonder schoenen op de KPR plate te gaan staan. Door middel van onder andere trillingen en gevoelsprikkels die de KPR plaat toedient, ontstaat in het lichaam een reflex, waardoor spieren in de lage rug ontspannen en het bekken in zijn neutrale stand komt te staan. Vervolgens kan ook de wervelkolom weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen weer normaal kunnen functioneren en klachten kunnen verdwijnen. De behandeling is geheel pijnloos. Na de eerste behandeling merkt u al dat uw klachten verminderd zijn.

Beoordeel onze praktijk op:
Zorgtkaarnedeland

Rug- en bekkencentrum Barneveld

Centrum EversOnze KPR lokatie ligt centraal in Nederland en is makkelijk te bereiken via de snelweg (A30). De praktijk ligt op kleine afstand van de afrit Barneveld Zuid. Gratis parkeerplaatsen voor de deur. De behandelingen vinden plaats in gezondheidscentrum  De Burgt. Onze collega`s zijn huisartsen, specialisten en paramedici.

KPR Barneveld is een praktijk van het eerste uur en heeft veel ervaring met behandelingen middels de KPR methode. De opleiding heeft plaats gevonden onder de deskundige leiding van Rob Krullaards zelf.

Naast de KPR methode kan het soms nuttig zijn om een andere therapie vorm in te zetten. Een goede diagnose stellen is een voorwaarde voor het inzetten van de KPR plaat. Indien er geen aanleiding is tot het inzetten van de KPR plaat zullen wij u niet behandelen middels de plaat.

In enkele gevallen is de KPR niet geschikt. Onze therapeut kijkt samen met u wat in dat geval de beste oplossing is. Soms is het consulteren van een ander deskundige een goede aanvulling zoals manuele therapie, dry-needling fysiotherapie of revalidatie geneeskunde.

Volg ons ook op Facebook!

Onze KPR fysiotherapeuten

DSC05951-2

Sabine Koetsier

Ze weet waar ze over praat op vakgebied

Jetske vermeulen

Jetske Vermeulen

Teamspeler, jeugdige interesse en enthousiasme

DSC06101-2

Jan Evers

Hij is een vakman op elk gebied en tevens eigenaar van Centrum Evers.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in. Een van de fysiotherapeuten van deze vestiging zoekt spoedig contact met u om het klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht*

Gelieve dit veld leeg te laten.

Deze locatie

0342 400 502

Nederwoudseweg 17B
3772 TD Barneveld
Centrum Evers – Lokatie de Burgt

Werking Krullaards bij RTL