Rug- en bekkencentrum Apeldoorn - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

Indien u langdurig rug-, nek- of bekkenklachten ervaart zonder een direct aanwijsbare oorzaak, dan is het goed mogelijk dat u last heeft van een bekkenscheefstand. De KPR therapie is gericht op het wegnemen van de oorzaak van deze klachten, door het normaliseren van uw scheve bekken.

Hoe werkt de Krullaards Perfect Reset therapie?

Voorafgaand aan de behandeling wordt er eerst door de therapeut vastgesteld of er sprake is van een bekkenscheefstand. De uitkomst van deze metingen vormen de basis voor het vaststellen van de gesteldheid van het lichaam. Wanneer er wordt vastgesteld dat uw bekken scheef staan, wordt u door de therapeut verzocht om zonder schoenen op de KPR plate te gaan staan. Door middel van onder andere trillingen en gevoelsprikkels die de KPR plaat toedient, ontstaat in het lichaam een reflex, waardoor spieren in de lage rug ontspannen en het bekken in zijn neutrale stand komt te staan. Vervolgens kan ook de wervelkolom weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen weer normaal kunnen functioneren en klachten kunnen verdwijnen. De behandeling is geheel pijnloos. Na de eerste behandeling merkt u al dat uw klachten verminderd zijn.

Rug- en bekkencentrum Apeldoorn

Praktijk Pietersen is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en acupunctuur. Door de combinatie van deze behandelingen, mede door de vele specialisaties binnen de fysiotherapie, gaan verreweg de meeste mensen weer klachtenvrij de deur uit.

Dit goede resultaat werd niet behaald bij de groep mensen met chronische rug- en nekklachten. Het aanschaffen van de KPR heeft dit probleem opgelost. De geweldige, vaak verbazende resultaten spreken voor zich. Aanvullende behandelingen fysiotherapie zijn na een KPR behandeling soms nodig om de belastbaarheid te vergroten en te behouden. Doordat bij ons de KPR-gekwalificeerde therapeuten ook fysiotherapeut zijn kan dat door één en dezelfde therapeut gegeven worden.

Gebruikelijk is dat iemand eerst voor een intake komt. Indien gewenst volgt er daarna een afspraak voor behandeling. Doordat wij in het oosten van het land de meest noordelijke praktijk zijn komen er veel mensen uit Friesland, Groningen en Drente naar ons. Voor mensen die van ver moeten komen maken wij een afspraak voor intake én de eerste behandeling, dat scheelt hen reistijd. Zien zij om wat voor reden dan ook af van behandeling dan annuleren we de eerste behandeling kosteloos.

www. praktijkpietersen.nl / Facebook

Onze KPR fysiotherapeuten:

Rianne Pietersen

De Krullaards Perfect Reset behandeling is voor onze praktijk in Apeldoorn een mogelijkheid om voor mensen die je anders niet kunt helpen toch een oplossing te bieden. Het creëert betere voorwaarden voor herstel. Daarnaast is het een mooie aanvulling op de alle anders specialisaties die we al hebben.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in. Een van de fysiotherapeuten van deze vestiging zoekt spoedig contact met u om het klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Kom nu in contact met een locatie bij u in de buurt

Invulvelden

Online Rugtest

Apeldoorn
een moment geduld a.u.b.

Locatie Apeldoorn

055 579 0384

Asselsestraat 76
7311 EP Apeldoorn

Werking Krullaards bij RTL

Beoordeel onze praktijk op Zorgkaart Nederland

 • Vanaf de eerste behandeling merkte ik al een duidelijk verschil. De rugklachten namen af en ik voelde minder druk in mijn nek en schouders.

  Sabrina Palmen (27), Vaals

 • Sinds mijn 7e jaar heb ik psoriasis. Mijn nekklachten zijn verdwenen en mijn huid is nog nooit zo lang zo goed geweest en gebleven

  Dhr. Willebrands (56), Utrecht

 • Sinds 15 jaar restless legs en pijn in de rug/nek, na 3 behandelingen zijn deze klachten verdwenen en sta ik weer recht. Ik snap er niets van maar ben ongelofelijk blij met het resultaat.

  Dhr Arjen van den Berg (51), Barneveld

 • Na 2 hernia’s en 15 jaar rugklachten onbegrijpelijk dat ik met mijn versleten rug weer normaal kan leven en werken. Ik kan me de pijn nu bijna niet meer herinneren.

  Mw. Inge Melisse (48), Barneveld