Fosteo is het KPR behandelcentrum in Rotterdam
Vragen of interesse? Neem contact op!

2 Willekeurige locaties:

Sittard-Geleen 046 8200 383
Meer informatie..
Maurik 0344-767070
Meer informatie..

KPR Rotterdam

Fosteo is een innovatief behandelcentrum in Rotterdam waar Osteopathie, Fysiotherapie en de Krullaards Perfect Reset therapie worden uitgeoefend.

Fosteo - faviconBegin 2014 heeft Marlon Borkulo zelf de Krullaards Perfect Reset ondergaan. Na jarenlang rugklachten te hebben gehad is hij nu vrijwel pijnvrij. Samen met Hélène Fokker, een zeer ervaren osteopaat, hebben zij Fosteo opgezet met als primaire behandelmethoden Osteopathie en de Krullaards Perfect Reset therapie. Voor reguliere Fysiotherapie kunt u er ook terecht.

Middels een basisfunctieonderzoek stellen wij vast of de KPR therapie voor u een goede keuze is. Door de KPR therapie kan Fosteo tal van patiënten succesvol behandelen die elders niet terecht konden. Wij zijn gevestigd op het Noordereiland en u kan gratis voor de deur parkeren.

Voor het direct Online boeken van een afspraak bij Fosteo klikt u hier:
Online boeken

Wilt u onze website bezoeken klik dan hier:
Website Fosteo

De KPR fysiotherapeut van Fosteo

Lonneke Willemstein

Lonneke Willemstein

Lonneke Willemstein

Ik was altijd gewend aan bekken en heupklachten en dit was gewoon voor mij, net zoals mijn koude voeten. Sinds mijn KPR behandeling moet ik er aan wennen dat ik die klachten nauwelijks meer heb. Bij Fosteo help ik u graag met uw klachten.

Specialisaties: ademhalingstherapie, triggerpoint behandeling, medical taping en echografische diagnostiek.

Neem vrijblijvend contact op met Fosteo

Neem vrijblijvend contact op met Fosteo in Rotterdam. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in of maak direct online een afspraak. Wij nemen snel contact met u op.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht*

Gelieve dit veld leeg te laten.

Wij raden een traject aan van 3 KPR behandelingen, omdat wij hier de beste en meest duurzame resultaten mee behalen. 
Desondanks zijn er cliënten die graag eens een behandeling willen ondergaan om het effect van de therapie te ervaren. Onze locatie biedt daarom ook het alternatief van het betalen van slechts een enkele behandeling naast het aanbevolen standaard KPR traject. In overleg met uw therapeut kunt u daarna bepalen welke behandelmogelijkheid het beste bij u past.

Ons KPR tarief voor een losse behandeling of een additionele behandeling:

1ste KPR behandeling + KPR insole trainers = 140 euro + zitting fysiotherapie*

Check-up = zitting fysiotherapie*

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*

Voor de cliënten die het reguliere traject van 3 KPR behandelingen al hebben ondergaan en graag terugkomen voor een losse behandeling en/of extra zolen, hanteren wij het volgende tarief:

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*

Additionele KPR insole trainers = 67,50 euro (voorwaarden zijn van toepassing)

Onze praktijk heeft geen contracten met de zorgverzekeraars. Indien u niet (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie betaalt u aan ons 25 euro. Indien u wel aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en nog voldoende budget heeft voor het lopende kalenderjaar, dan kunt u deze 25 euro indienen bij uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar zal bepalen hoeveel u van dit bedrag vergoed krijgt.