Haarlem - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

2 Willekeurige locaties:

Wassenaar 070-8209898
Meer informatie..
Laren 035 3333889
Meer informatie..

KPR Haarlem

De KPR locatie in Haarlem is een mooi gelegen praktijk vrij dicht in het centrum van Haarlem. Door een combinatie van behandelingen van KPR, fysiotherapie en dry-needling gaat de meerderheid van de mensen hier tevreden de deur uit.

Pepijn van Hoek is de therapeut die in Haarlem werkzaam is. Een relatief jonge en ambitieuze fysiotherapeut met al veel kennis en werkervaring. ‘Voor mij is het belangrijk te kijken haar de hulpvraag; wat wil iemand graag weer doen of kunnen en wat is daar voor nodig’ Natuurlijk moet de hulpvraag wel reëel zijn, maar dit wordt deskundig beoordeeld door de therapeut.

KPR is unieke aanvulling binnen de fysiotherapie die heel veel mogelijkheden kan bieden voor bijvoorbeeld mensen met langdurige rugklachten. Zodra het bekken na een scheefstand zijn neutrale positie heeft ingenomen zie je dat dat veel teweeg brengt in je lichaam. Je verhoogd je belastbaarheid en spieren en gewrichten herstellen in hun functie. ‘Het liefst zou ik iedereen die scheef staat zijn bekken recht willen zetten, ongeacht klachten of niet, omdat ik er van overtuigd ben dat vanuit een neutraal gepositioneerd bekken het lichaam beter functioneert’

Onze KPR fysiotherapeuten

IMG_1977-2

Pepijn van Hoek

Fysiotherapeut, dry-needling, bekkenfysiotherapie

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in. Een van de fysiotherapeuten van deze vestiging zoekt spoedig contact met u om het klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht*

Gelieve dit veld leeg te laten.

Wij raden een traject aan van 3 KPR behandelingen, omdat wij hier de beste en meest duurzame resultaten mee behalen. 
Desondanks zijn er cliënten die graag eens een behandeling willen ondergaan om het effect van de therapie te ervaren. Onze locatie biedt daarom ook het alternatief van het betalen van slechts een enkele behandeling naast het aanbevolen standaard KPR traject. In overleg met uw therapeut kunt u daarna bepalen welke behandelmogelijkheid het beste bij u past.

Ons KPR tarief voor een losse behandeling of een additionele behandeling:

1ste KPR behandeling + KPR insole trainers = 140 euro + zitting fysiotherapie*

Check-up = zitting fysiotherapie*

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*

Voor de cliënten die het reguliere traject van 3 KPR behandelingen al hebben ondergaan en graag terugkomen voor een losse behandeling en/of extra zolen, hanteren wij het volgende tarief:

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*                              

Additionele KPR insole trainers = 67,50 euro (voorwaarden zijn van toepassing)

Dit bedrag kunnen de gecontracteerde KPR praktijken direct declareren bij uw zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en nog voldoende budget heeft voor het lopende kalenderjaar. Omdat de zorgverzekeraars verschillende tarieven hanteren, kan het bedrag dat per behandeling wordt vergoed, per verzekeraar verschillen. Wij zijn verplicht bij een eerste consult een screening, intake en onderzoek na screening in te dienen bij de zorgverzekeraar. Indien u niet (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie dan betaalt u voor een zitting fysiotherapie 25 euro.