Den Haag - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

2 Willekeurige locaties:

Barneveld 0342 400502
Meer informatie..
Sittard-Geleen 046 8200 383
Meer informatie..

KPR Den Haag

Bij KPR Den Haag bent u in de juiste handen. Eric Krullaards heeft sinds 1 januari 2016 zijn eigen praktijk in Den Haag geopend voor het publiek.

image001-2Na jaren met zijn vader, Rob Krullaards, te hebben samengewerkt in de praktijk in Zoetermeer kan men nu ook in Den Haag terecht.

Onze KPR fysiotherapeuten

Eric Krullaards

Eric Krullaards

Fysiotherapeut en KPR specialist

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met deze vestiging. Voor vragen en/of het maken van een afspraak, vul onderstaand formulier in. Een van de fysiotherapeuten van deze vestiging zoekt spoedig contact met u om het klachtenbeeld te bespreken. Zo kunnen wij beoordelen of de KPR therapie voor u geschikt is en wij u zo kunnen helpen die eerste stappen te zetten richting een pijnvrije toekomst.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Uw bericht*

Gelieve dit veld leeg te laten.

Wij raden een traject aan van 3 KPR behandelingen, omdat wij hier de beste en meest duurzame resultaten mee behalen. 
Desondanks zijn er cliënten die graag eens een behandeling willen ondergaan om het effect van de therapie te ervaren. Onze locatie biedt daarom ook het alternatief van het betalen van slechts een enkele behandeling naast het aanbevolen standaard KPR traject. In overleg met uw therapeut kunt u daarna bepalen welke behandelmogelijkheid het beste bij u past.

Ons KPR tarief voor een losse behandeling of een additionele behandeling:

1ste KPR behandeling + KPR insole trainers = 140 euro + zitting fysiotherapie*

Check-up = zitting fysiotherapie*

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*

Voor de cliënten die het reguliere traject van 3 KPR behandelingen al hebben ondergaan en graag terugkomen voor een losse behandeling en/of extra zolen, hanteren wij het volgende tarief:

Additionele KPR behandeling = 80 euro + zitting fysiotherapie*

Additionele KPR insole trainers = 67,50 euro (voorwaarden zijn van toepassing)

Dit bedrag kunnen de gecontracteerde KPR praktijken direct declareren bij uw zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en nog voldoende budget heeft voor het lopende kalenderjaar. Omdat de zorgverzekeraars verschillende tarieven hanteren, kan het bedrag dat per behandeling wordt vergoed, per verzekeraar verschillen. Wij zijn verplicht bij een eerste consult een screening, intake en onderzoek na screening in te dienen bij de zorgverzekeraar. Indien u niet (aanvullend) verzekerd bent voor fysiotherapie dan betaalt u voor een zitting fysiotherapie hetzelfde tarief dat uw zorgverzekeraar vergoedt aan wel aanvullend verzekerden.