Open dag KPR Wassenaar - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

2 Willekeurige locaties:

Den Haag 070-3202121
Meer informatie..
Zoetermeer 079 3630654
Meer informatie..

Open dag KPR Wassenaar

Onbegrepen rug- of nekklachten? Bezoek de open dag van KPR op zaterdag 12 november 2016!

Krullaards Perfect Reset (KPR) organiseert op zaterdag 12 november a.s. een landelijke open dag. Dit betekent dat wij ook in Wassenaar de deuren voor het publiek openstellen om u zo te kunnen informeren over wat onze behandelmethode zo speciaal maakt.

Klachten van de nek en lage rug ontstaan vaak vanuit een scheefstand van het bekken. Door de scheefstand ontstaat er een disbalans in ons lichaam wat verschillende klachten kan geven. De klachten kunnen uiteenlopen van hoofdpijn tot restless legs.

Door de inzichten van Rob Krullaards zijn wij in staat om met de KPR- behandel-methode de bekkenstand en de wervelkolom te normaliseren. De behandeling met de Perfect Reset plaat is erg innovatief. De wervelkolom kan weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen weer normaal kunnen functioneren en klachten kunnen afnemen of zelfs geheel kunnen verdwijnen. De essentie van de KPR-behandelmethode is dat het lichaam door onbewuste ontspanning zelf de bekkenstand corrigeert en kan opheffen. Er komt dus geen externe manipulatie aan te pas.

Benieuwd naar de KPR behandelmethode?

Kom dan naar onze open dag op zaterdag 12 november 2016 in Wassenaar.

Vanaf 09:00 uur zijn wij aanwezig om informatie te geven en alle vragen te beantwoorden. U kunt ook deelnemen aan 1 van de 2 workshops waarbij er demonstraties worden geven zodat u kunt zien hoe onze behandeling precies werkt. Meld u snel aan!

Workshop 1:  10:00 – 11:00 uur

Workshop 2: 11.00 – 12.00 uur

Alle aanwezigen tijdens deze open dag kunnen een gratis intake afspraak inplannen! Tijdens deze intake worden diverse metingen verricht, o.a. de stand van het bekken en de nek beweeglijkheid, en kan onze fysiotherapeut onderzoeken of de KPR-behandelmethode voor u geschikt kan zijn.

Bent u geïnteresseerd? Schrijft u zich dan nu in via roy@krullaardsperfectreset.com,  bel naar 070-8209898 of vul het formulier in met workshop keuze


Geplaatst op 12 oktober 2016