KPR therapeuten - Krullaards Perfect Reset
Vragen of interesse? Neem contact op!

KPR therapeuten

Alexander Pietersen, fysiotherapeut in Apeldoorn

KPR is een extra toevoeging aan mijn praktijk door het feit dat mensen met chronische klachten nu wél geholpen worden en hiervoor met hun klachten moesten leren leven. Zodra het wetenschappelijk onderzoek aantoont wat een fantastische behandeling het is, wordt het hopelijk voor iedereen toegankelijk.

Jan Evers, fysiotherapeut in Barneveld

Sinds september 2013 bieden wij KPR therapie aan. De behandelmethode is zeer geschikt gebleken voor langdurige of regelmatig terug kerende rug- en nekklachten. Daarnaast heeft het een positieve invloed op secundaire klachten, zoals hoofdpijn, uitstralende pijn of krampen.

Hans de Rooij, fysiotherapeut in Hoofddorp

Ik ben al 33 jaar fysiotherapeut en dan heb je wel wat gezien en gehoord, maar de Krullaards behandeling is ronduit verbluffend. Variërend van wonderen tot verbetering van klachten. Ik ben ook tevreden over de service van KPR. Snel en adequaat wordt er naar een oplossingen gezocht bij problemen. Verder worden suggesties en ideeën serieus genomen en wordt daar ook uiting aan gegeven. Getuige nu de nieuwe website en online marketing acties.

Hélène Fokker, therapeut in Rotterdam

Met verbijstering heb ik de afgelopen 1,5 jaar gekeken naar de resultaten van de KPR therapie. Wij zien veel mensen in de praktijk die voor hun klachten al op heel veel plaatsen geweest zijn. Van de reguliere geneeskunde tot in de alternatieve hoek.
Waar andere therapieen zoals manipulaties, zooltjes, oefeningen het scheve bekken niet recht konden krijgen lukt het de KPR therapie WEL. En dat geeft echt wonderlijke resultaten en erg blije cliënten. Ik ervaar de KPR therapie als een uitzonderlijke aanwinst op het gebied van de gezondheidszorg. Het kan op een heel scala aan klachten een positieve uitwerking hebben: van o.a. chronische rug en nekpijn tot restless legs, migraine.

De KPR therapie is echt een fantastische uitvinding!

Rianne Pietersen, fysiotherapeut in Apeldoorn

KPR zorgt voor de voorwaarden voor verder herstel en helpt mensen die nergens anders hulp vinden. KPR doorbreekt patronen/ pijn, zodat iemand makkelijker en beter beweegt. Hierdoor geef je mensen, die je anders met maar weinig resultaat naar huis moet sturen, nog een kans op verbetering/ herstel.

Marcel Tenneij, fysiotherapeut in Sittard-Geleen

Een mooie maar ook andere behandelmethode. Ik heb ervaren dat je na het zien van de resultaten en wanneer je vertrouwd raakt met de behandelmethode, je als therapeut steeds enthousiaster wordt om mensen te gaan behandelen. Als resultaat zie je dat mensen minder pijn hebben, minder klachten en zich beter kunnen bewegen. Kortom: mensen functioneren beter in hun dagelijkse leven. Daarbij is de diversiteit van klachten en dus patiënten enorm uiteenlopend en een grote uitdaging voor mij als therapeut.

In de afgelopen periode hebben we een prachtige therapie neergezet, echt een goed product! KPR International, onze overkoepelende organisatie, werkt hard samen met de franchisenemers om Krullaards Perfect Reset een mooie plek te geven op de Nederlandse zorgkaart. Een plek die de therapie zeker verdiend.

Marjorieke van Veelen, fysiotherapeut in Apeldoorn

Binnen de praktijk is de KPR een mooie toevoeging naast alle andere specialisaties, die wij de mensen kunnen bieden. Van acute tot chronische klachten kunnen mensen geholpen worden met de KPR. Vaak juist die cliënten, die allerlei therapieën al hebben geprobeerd en daar weinig baat bij hadden, helpen we met de KPR op weg naar herstel.